sempatik_kiz
canım alıntı yapamadım sitede bakım vardı giremedim sonra da hata verdi bulamadım mesajını sen yazmıştın değil mi doğum öncesi suyun geldiğinde çamaşırda peynir kesiği gibi akıntı vardı demiştin? Su gelmedi bende ama o dediğin parçalı akıntı geldi enfeksiyon da yoktu dr görmedi bir sorun kafam karıştı da sorayım dedim sende nasıl oldu?
Bende suyla birlikte oldu cnm o peynir kesiği gibi akıntı
Yani su geldiğinde öyle oluyormuş
Ama öncesinde olanın sebebini bilmiyorum
Fakat doktor hamileliğin son evrelerinde akıntın olabilir
Çamaşırın ıslak olur korkma falan demişti
Kızlar hastanede bebeğim güzel emiyordu sonra mama veriyorduk süt olmadığı için. Hatta az az sıvı geliyordu kolostrum mu neyse o sanırım. Bugün eve geldik ağzına almayı bırak hiç kafayı bile çeviremedik. Neden böyle oldu anlamadım. Gece 2 kere aldı bu sefer de yalayıp bırakıyor süt olmadığı için. Ne yapmalıyım tecrübeli analar. Bu arada süt sağma makinesi sipariş ettim onla deneyecem. Çay falan da içiyorum.
Aaa bir de göğsümün tamamını aldığı halde hastanede emdiğinde çok feci tahriş oldu yara değil ama acıyor. Baya kuvvetli çekiyor. Hemen lansinoh un kremini aldık bakalım işe yarar inşallah
Cnm lansinoh bende işe yaramadı
Doktor Garmastan yazdı kesinlikle daha etkili
Seninkinin yaptıklarının aynısını benim kızda yapıyor, hastaneden geldiğimizden beri.
Ben mamayı biberonla veriyordum, sebebi bu.
Muhtemelen sende biberonla veriyorsundur
Biberonun emme şekli ve memenin emme şekli birbirinin tam zıttı.
Memeden emerken memeyi tam anlamıyla alıp dilini meme ucunun altına koyup o sayede somuruyor ve çok efor sarf etmesi gerekiyor.
Biberonda ise tam tersi, sadece biberonun ucunu tutup akanı emiyorlar.
Bu yüzden benim sıpada göğsümü verdiğimde dondurma yalar gibi akanı yalıyor önce
Göğsümle kavga ediyor resmen
Ben günlerdir çok araştırdım bu durumu
Doktor bunun sonu meme reddi
Hemen biberonu kesiyorsun dedi
Mamayı şırıngayla ver dedi
Onuda beceremedim
Şuan sarılığı düştüğü için az azda olsa emzirmeye çalışıyorum
Mamayıda doymadığı için sadece geceleri yine biberonla veriyorum
En kısa zamanda şırıngaya alışırım umarım