Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hastanede bebeğim güzel emiyordu sonra mama veriyorduk süt olmadığı için. Hatta az az sıvı geliyordu kolostrum mu neyse o sanırım. Bugün eve geldik ağzına almayı bırak hiç kafayı bile çeviremedik. Neden böyle oldu anlamadım. Gece 2 kere aldı bu sefer de yalayıp bırakıyor süt olmadığı için. Ne yapmalıyım tecrübeli analar. Bu arada süt sağma makinesi sipariş ettim onla deneyecem. Çay falan da içiyorum.

Aaa bir de göğsümün tamamını aldığı halde hastanede emdiğinde çok feci tahriş oldu yara değil ama acıyor. Baya kuvvetli çekiyor. Hemen lansinoh un kremini aldık bakalım işe yarar inşallah

Eve çıkınca ancak ilgilenmeye başlayabildim hastanede resmen yabancıydık yavrumla diyorum

Allahın izniyle geçer herkes bir olmuyor inan. Ben kalkıp yürüyemedim ağrıdan karşı odamdaki kadını görsen normal insan gibiydi yürüyüşü falan onun için kötü senaryolara takılmamak lazım

Haha hastanede insan afallamiş oluyor ya inanamaz heralde beni birakasalar daha hamileliğe devam ederim normalim oldu artik

Evet cnm herkesin bir olmuyor yaşayıp görücez güzel dusunmeye calişiyorum

Haha hastanede insan afallamiş oluyor ya inanamaz heralde beni birakasalar daha hamileliğe devam ederim normalim oldu artik

Evet cnm herkesin bir olmuyor yaşayıp görücez güzel dusunmeye calişiyorum
Evet hele bide benim beklemediğim anda geldi ya, sezeryan da olunca kalkamıyorsun tabi. Hamilelik zorluyor doğsun diyordum gerçekten doğunca diyorsun iyi ki diye hayatın değişiyor resmen bi anda

Evet hele bide benim beklemediğim anda geldi ya, sezeryan da olunca kalkamıyorsun tabi. Hamilelik zorluyor doğsun diyordum gerçekten doğunca diyorsun iyi ki diye hayatın değişiyor resmen bi anda
Tabi canım nasıl bir mucize hamileliği öğrendiğimizde bile hayatımız değişti gelince deliricez heralde

Reactions: Jou
Bende suyla birlikte oldu cnm o peynir kesiği gibi akıntı
Yani su geldiğinde öyle oluyormuş
Ama öncesinde olanın sebebini bilmiyorum
Fakat doktor hamileliğin son evrelerinde akıntın olabilir
Çamaşırın ıslak olur korkma falan demişti
Cnm lansinoh bende işe yaramadı
Doktor Garmastan yazdı kesinlikle daha etkili

Seninkinin yaptıklarının aynısını benim kızda yapıyor, hastaneden geldiğimizden beri.
Ben mamayı biberonla veriyordum, sebebi bu.
Muhtemelen sende biberonla veriyorsundur

Biberonun emme şekli ve memenin emme şekli birbirinin tam zıttı.
Memeden emerken memeyi tam anlamıyla alıp dilini meme ucunun altına koyup o sayede somuruyor ve çok efor sarf etmesi gerekiyor.

Biberonda ise tam tersi, sadece biberonun ucunu tutup akanı emiyorlar.

Bu yüzden benim sıpada göğsümü verdiğimde dondurma yalar gibi akanı yalıyor önce
Göğsümle kavga ediyor resmen

Ben günlerdir çok araştırdım bu durumu
Doktor bunun sonu meme reddi
Hemen biberonu kesiyorsun dedi
Mamayı şırıngayla ver dedi
Onuda beceremedim

Şuan sarılığı düştüğü için az azda olsa emzirmeye çalışıyorum
Mamayıda doymadığı için sadece geceleri yine biberonla veriyorum
En kısa zamanda şırıngaya alışırım umarım

meme reddi yasiyorsunuz bende yasamistim ilk bebegimde alisana kadar cok zorlanmistim bana eski doktorum aglasa bile biberon emzik vs verme demisti memeyi tutmaya zorla mutkaka tutacaktir dedi ama tabi bu anlattigi 15 sene onceydi

Anladım canım çok sağol işte ilk defa yaşayınca insan ne acaba diyor ama belki de hepsi normal gebelikte artık her gün doğuma bir adım daha yaklaşıyoruz sonuçta her şey olabilir.

Depend bezi kullandınmı pekii sezaryenli oldun ya biberon emzik falan lazım oldumu
Evet bence o olmazsa olmaz
Benimde bir anda olduğu için hastane çantasında yoktu
Hastane hasta bezide vermedi
Altıma bebek bezi koyduk ama olmadı yani
Gecenin ikisinde eşimi bez almaya gönderdim düşün Yani

Reactions: Jou
Sweet ilk başta elinle, enjektöre sağ. Bir damlası bile zayi olmadan verirsin bebişe. Ve olumlu telkinlerde bulun, ne kadar güzel sütüm geliyor, kızım ne kadar güzel emiyor vs gibi.. Olmadı bi emzirme danışmanına danış belki hastanenin vardır ya da ebebekin falan böyle bir uygulaması vardı onlara danışabilirsin.

Sweet doğurdun mu canım benim kuzuyu da seni de öpüyorum. Ben de mama veriyorum. Sütüm az çünkü mamayı neyle veriyorsun ? Şırınga ile ver ki meme reddi olmasın önce boş da olsa emzir sonra meme ver. Ve mutlaka gümüş kapak kullan. Bestlak ve solgar aldım ben süt artışı için. Ve hastaneden süt sağma makinesi kiraladım daha denemedim ama. Bi de ağlama sakın sütüm az diye ben kaç gündür çocuğun yüzüne baktıkça ağlıyorum o da çok etkiliyor. Giremedim kaç gündür uykusuzluktan anam ağladı herkes iyi mi

Önce süt az da olsa 15-20 dk meme ver mamayı en sonra ver. Şırınga ile verebilirsin veya parmak yöntemi var. Küçük Parmağını meme gibi ağzına veriyorsun kenardan da şırınga ile damlatıyorsun. Ben bazen meme emerken kenardan memenin üstüne de damlatıyorum. Valla çok zor işler sweetgirlcandy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…