Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla bende 37deyim ama daha durabildigi kadar dursun diyorum dogumdan korkuma
Bende öyleyim her an hazırolda bekliyorum doğuma gidecekmiş gibi . Korku yok ama ne yaşayacağımı bilmedigim için bir durgunluk var üstümde hayırlısı hakkımızda
Heh bende aynen boyleyim, daha bnm 37 ama sanki her an bisey olabilir gibi geliyo, bnm korkudan heralde, bazen baya panikliyorum sonra kafamdan atmaya ugrasiyorm, bilmeden beklemek cok zor suan bnm icin

annelik cok değişik bi duygu ya. normal doğum olsa bu kadar tedirgin olmam ama sezeryan ameliyat sonuçta. Rabbim kimseyi zamansız evladından ayırmasın.
bakalım ilk buluşmada ne olacak ne tepki verecekler .

Benim de böyle tam ortada top gibi duruyor ayaktayken. Göbek deliğim aşağı bakıyor biraz, işte bir de ben oturunca karnım kucağıma oturuyor artık. Bakalım ne zaman gelecek bebekler
Bebek agirlastikca asagisiya dogru da genisliyo galiba, tam olarak ayni dedigin gibi kucagimda oturuyo bnmkide seni 39. Hafta da normaldir de ben 37deyim, erken mi gelick acaba

Olmaz bence ben dün akşam aldırdım 2 kere sürdüm hemen etki etti
Dogumunuz gercekleşmis,saglikla buyutun bebeginizi:)

Lansinosh krem bende hic ise yaramamişti,belki bir sure pompa kullandigim icin olabilir,gogus pompasi inanilmaz yara yapiyo.surekli lansinoh kullaniyodum hep yara oldu,sonra bir kere batikon tarzi bisey kullandim 1 gunde yara mara kalmadi.

Birtane doktoru dinledim doğumdan korkmuyormuşuz aslında , korkmaktan korkuyormuşuz neler yaşayacagımızı bilmediğimiz için. ben böyle düşünerek kendimi rahatlatıyorum kimsenin negatif doğum hikayesine kulak asmıyorum ,son günlerin tadını çıkaralım

benim ki gelirse bu gün yarın seninkini de yorumlayabiliriz belki :)
Hadi bakalim merakla bekliyorum
Neler yasicagimizi bilmedigimiz gibi ne zaman yasicagimizi da bilmiyoruz ya normal dogumda, o geriyo insani aslinda evt, bundan bikac hafta sonra bunlarin hicbiri aklimiza bile gelmick buyul ihtimal, dedigin gibi tadini cikarmak lazim

Teşekkür ederim canım benim bende dün çıktım hastaneden baya bişeyler yaptım evde sadece yatıp kalkarken eğilirken hareketler kısıtlıyor beni. Uzun süre kalkmayınca da zor kalkıyorum garip şeyler yaa bi an önce geçer umarım. Ay hastanede yataktan kalkma resmen travma gibiydi bende çok kötüydü

Ayy buraya yazmıştım Mayıs annelerinden bi ben kaldım diye kızlar sancım var galiba adet olacakmışım gibi bi his ve arkada tarafta da baskı. Kızım da hareketli kanala mı inmeye çalışıyor acaba tuvalete gidersem rahatlarım gibi geliyo gidiyorum ama geçmiyo bu mudur acaba sancı

Hastanede onların verdiği bitince 1 tane kendimden kullandım daha iyi rahattı ama evde kullanma dedi doktor. Gerçi kullan desede kullanmazdım evde çünkü kanamam yok denecek kadar az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…