Benim sezeryan oldu ama banada karnıma baskı yaptılar ondan sonra bi kanama geldi baya çok geldi hatta sonrasında normal kanamaya döndü masajla ilgili bilgi verilmedi ama sanırım normal olmadığı için
Canım hayırlısı olsun bebişin doğmuş Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah. Bizim 11 gün oldu ben şu anda annem izin verse ev işlerini bile yapıcak haldeyim ama işte daha erken diye yaptırmıyor
yani 1 hafta 10 güne toparlanıyorsun ilk 3 gün ben yataktan kendi kendime bile kalkamıyodum şimdi çok iyiyim
Benimde aynı durumda valla 1 saat emzirip yatağa koyuyorm aradan 5-10 dk geçmeden yine meme istiyor ama araştırdım bu ilk zamanlar bebekler meme isteyebiliyormuş böyle onlar istedikçe emzirmek gerekiyormuş eğer gazı varsa ayaklarını karnına çeker onun için masaj yapmak lazım. Biz e bebekten kiraz çekirdekli reflü yatağı almıştık şu anda onda yatıyor böyle karın ağrısı olduğunda kiraz çekirdekli yastığı fırında ısıtıp yatağa yerleştiriyoruz onun sıcaklığıyla rahatlıyor bilgin olsun ayrıca o yastıklar satılıyor e bebekte