Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Abooo yandukk ciş neysede kakayı düşünemiyorumm
Valla kaka işi çok önemli renklerine göre ayrılıyor onu bile takip ediyorsun ilk başta siyah yapıyolar sonra yeşil sonra sarı sonrasında hep sarı olması lazımmış rengi değişirse sorun var demekmiş falan ilk günler çok kaka yapıyor sonra azalıyor mesela şu anda biz günde 5-6 bez değiştiriyoruz belki daha az ama ilk günler 10 tane gidiyordu

Offff vallahaa ne ince işler var ya

Kızlar 37. Haftasında doğurmayı bekleyenler var anacım siz kafayı mı yediniz 37. Haftada doğmasın ne olacak gebelik 40 hafta sayılıyor bir de bırakın ne zaman istiyorsa o zaman gelsinler. Ben 37. Haftadayım inş erken gelmez diye dua ediyorum tabi erken doğum yapmak zorunda olanlar haric

Kuzu benimde tutuyo dışardan baksan emiyo dersin ama sürekli ağlıyodu kucağımdan ayırınca.. bende öylr müslin örtüyorum ama onuda açıyo şebek

Hee anlamamışım kuzu valla öyle rast gele alıyoruz işte.. ah canım benim sağ salim doğurucaksın inşallah senin ne zaman doğum şekli bellimi
Bi soru daha geleyy
Hastane de bebelerin totosuna nekadar bez harcadınızz 2 günde
3 tane falan gitti benim sanırım çünkü ilk başlar çok yapmıyolar altlarına

Aaa seninde baya az gitmiş

Evet kuzum , Allah'ın izniyle pazartesi sezeryan olacağım,duana amin Allah razı olsun

Kızlar korse giymeye başlayan var mı?Benim ilk dikiş yerinin 3 cm aşağısından kesmiş bu kezKarnım üzerinde kat kat görünüyor.Korse kullanmayı düşünüyorum o yüzden.
Ödeminiz ne durumda?Benim sol bacak ve ayağım sağ tarafımın 3 katı.Genital bölgemde de morluk var.Normal mi acaba

Morluk normaldir ,niye aynı yerden kesmedi acaba canım ben de merak ediyorum Ayn yerden mi başka yerden mi kesecekler diye

Ay aramizda 1 gün var , ben de normal bekliyorum, hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

İşin kötüsü heyecandan uyuyamıyorum, ha geldi ha gelecek stresi çok fena yaw
Bende öyleyim her an hazırolda bekliyorum doğuma gidecekmiş gibi . Korku yok ama ne yaşayacağımı bilmedigim için bir durgunluk var üstümde hayırlısı hakkımızda

Ayy allahımm hastanede yapmazlar eve gelince bi salıyolar kendini
Aynen hatta ben kaka yapmayınca panik oldum biraz dr normal dedi 24 saat içinde yapar öylede oldu
Evet kuzum , Allah'ın izniyle pazartesi sezeryan olacağım,duana amin Allah razı olsun
Ayy Rabbim en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzuum adı ne olucak
Ben giyiyorum en az 3-4 saat takmaya çalışıyorum ay benim inanılmaz ödemim vardı çok şükür 2 gündür geçti sol bacak benim dr kitleniyo arada neden oluyo bilmiyorum
Benim ilk doğumda iki-uc bez kullanmıştık dediğin gibi kaka yapmadı o kadar yapabildiği
Aynen ya yapmıyolar öyle hemen o yüzden çok bez götürmeye gerek yok

Evett internette bende okudumm 24 48 saat içinde yaptı yaptı yapmadı sorun muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…