- 2 Ağustos 2013
- 38.472
- 129.808
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #60.501
Çooook teşekkür ederim
Aha biri daha başladıArtık doğurmak istiyorum beeeeeennnnnnn
Olabilir canım.. kızlar genelde adet ağrısı gibi ağrı var deyip doğuma gittiler.. Normal bekliyorsun sanırım.. Nişanın gelmişmiydi?Ayy buraya yazmıştım Mayıs annelerinden bi ben kaldım diye kızlar sancım var galiba adet olacakmışım gibi bi his ve arkada tarafta da baskı. Kızım da hareketli kanala mı inmeye çalışıyor acabatuvalete gidersem rahatlarım gibi geliyo gidiyorum ama geçmiyo bu mudur acaba sancı
Bence öyle değil yaa günün belli olunca daha çok stres olursun bence. Benim mesela bi anda olması daha iyi olduGününü bilerek beklemek çok rahattır eminim ya sezeryan gibisi yok bence kafan rahat ohh duşunu al süslen hastaneye git
Diyeceğim de bizim.guruptaki bebişler sezeryan günlerini bile beklemiyorlar❤
Ay evet bu son haftam yoksa sezaryen olacağım nişanım pazar günü gelmiştiOlabilir canım.. kızlar genelde adet ağrısı gibi ağrı var deyip doğuma gittiler.. Normal bekliyorsun sanırım.. Nişanın gelmişmiydi?
10 tane falan sanırımBi soru daha geleyy
Hastane de bebelerin totosuna nekadar bez harcadınızz 2 günde
Benim yeni henüz korse düşünmüyorum korkudan.Kızlar korse giymeye başlayan var mı?Benim ilk dikiş yerinin 3 cm aşağısından kesmiş bu kezKarnım üzerinde kat kat görünüyor.Korse kullanmayı düşünüyorum o yüzden.
Ödeminiz ne durumda?Benim sol bacak ve ayağım sağ tarafımın 3 katı.Genital bölgemde de morluk var.Normal mi acaba
Ulen benim ki hastanede 5 6 kere mıçtıTabi kuzu yapması lazımmış
Teşekkür ederimDogumunuz gercekleşmis,saglikla buyutun bebeginizi:)
Lansinosh krem bende hic ise yaramamişti,belki bir sure pompa kullandigim icin olabilir,gogus pompasi inanilmaz yara yapiyo.surekli lansinoh kullaniyodum hep yara oldu,sonra bir kere batikon tarzi bisey kullandim 1 gunde yara mara kalmadi.
Ay eveeet idrar ve kaka varmış hissi oluyormuş geçen teyzemde demiştiAyy buraya yazmıştım Mayıs annelerinden bi ben kaldım diye kızlar sancım var galiba adet olacakmışım gibi bi his ve arkada tarafta da baskı. Kızım da hareketli kanala mı inmeye çalışıyor acabatuvalete gidersem rahatlarım gibi geliyo gidiyorum ama geçmiyo bu mudur acaba sancı
Ben istanbulda büyük küçük bütün aktarları dolaştım yok. Şimdi trendyoldan sipariş etcem@icefrezya ahududuyu nerden buldun canım ben 2 aktara sordum yok.
Hiç sevmemm merkaliymışım gibi gidip söyleyecem alcam nebileyim hepside var evde
Bizim belediye tel veya instagramdan yazanlara hemen gönderiyor evine ama öyle ahım şahım bi şey yok içinde. 1 sleepy bez biberon hastane çıkışı çorap vaAynen tabi bişey yapıyorlar tam yapsınlar canım. Sonuçta sistemde görürler yani :)
İlk defa duydum bende bakayım canısıNormal dogum sonrası ilk günü karına yapılan masaj çok önemli. Biraz ağrılı oluyor bastırarak masaj yapmak ama ilk gün düzenli yapılırsa sonrasında kanama epey azalıyor. Benim 3.günüm baya azaldı. Kişiden kişiye de değişiyor olabilir
Bence faydası var. Hem zeytinyağı rahmin açılmasına yardımcı hemde kesi ve dikiş olmamasına büyük katkısı var. Yani kanıtlanmasına gerek yok bence tabii.Hanımlar perine masajının kanıtlanmış herhangi bir faydası olmadığını öğrendim. Tek etkisi psikoloji olarak doğum için bir şeyler yaptığımızı düşünmemizmiş.
Kuzuuuuuum sen tuvalet işini nasıl yapıyon nasıl hallettin o işi asılSezeryan olan hatunlar sorum var size. Ben ne zaman mesela yerden eğilip bir şey alabilcemne zaman kalkarken rahat kalkcam
Canım sağlıkla gelsin Bebişin hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar hastanedeyim sancılarım çok çıktı akşam 10da sezaryene alacaklar
Yaaa kuzu deme yaaa bende çoğunu büyük aldım. İsimli hastane çıkışı bile 3-6 ayYok kuzu benim baya sıcak ama öyle pişmanımki hiç 1-3 ay almamışım herşey büyük oluyo çocuğa 3-6 almışım hep mutlaka 1-3 ay bi kaç bişey alın
Aaa benimki de aşağı ineceğine yukarı çıkıyorBenim de böyle tam ortada top gibi duruyor ayaktayken. Göbek deliğim aşağı bakıyor biraz, işte bir de ben oturunca karnım kucağıma oturuyor artık. Bakalım ne zaman gelecek bebekler
Yaaa hadi sağlıkla gelsin Almira kuşumuz1buçuk ta kuzu cuma namazı saatinde sanki resmen yaa mübarek heptencuma sabahı yerleşicem
Ay evet merak ediyorum aklım onda@Boncuk000 cıktı mibu akşam sezaryana alacaklardı galiba onu dimi
Aman sorma ya. Eşim wc ye bi aparatla klozet koyduracaktı erken olunca medikalden sandalye tarzı olandan aldı. Anneme de eşim rahat edemez diye gitmek istemedim.Ben istanbulda büyük küçük bütün aktarları dolaştım yok. Şimdi trendyoldan sipariş etcem
Bizim belediye tel veya instagramdan yazanlara hemen gönderiyor evine ama öyle ahım şahım bi şey yok içinde. 1 sleepy bez biberon hastane çıkışı çorap va
İlk defa duydum bende bakayım canısı
Nasılsın kuzu nasıl
Bence faydası var. Hem zeytinyağı rahmin açılmasına yardımcı hemde kesi ve dikiş olmamasına büyük katkısı var. Yani kanıtlanmasına gerek yok bence tabii.
Haaa ben yapamıyorum ve yapamam da o ayrı
Kuzuuuuuum sen tuvalet işini nasıl yapıyon nasıl hallettin o işi asıl
Canım sağlıkla gelsin Bebişin hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yaaa kuzu deme yaaa bende çoğunu büyük aldım. İsimli hastane çıkışı bile 3-6 ay
Seninki kaç kilo doğmuştu ve şu an kaç kilo
Aaa benimki de aşağı ineceğine yukarı çıkıyor
Aynen oturunca o da kucağıma bacaklarıma oturuyor resmen. Ne güzel tarif etmişsin
Evet makata vuran sancı genelde doğum sancısı. Şimdi nasılsın sıklaştı mı? Süre tutun kaç dakikada bir geliyor ve kaç saniye sürüyorAyy buraya yazmıştım Mayıs annelerinden bi ben kaldım diye kızlar sancım var galiba adet olacakmışım gibi bi his ve arkada tarafta da baskı. Kızım da hareketli kanala mı inmeye çalışıyor acabatuvalete gidersem rahatlarım gibi geliyo gidiyorum ama geçmiyo bu mudur acaba sancı
Olsun bi çözüm bulmuş en azındanAman sorma ya. Eşim wc ye bi aparatla klozet koyduracaktı erken olunca medikalden sandalye tarzı olandan aldı. Anneme de eşim rahat edemez diye gitmek istemedim.
Ay inşallah yaa çözüm pek rahat değil çünküOlsun bi çözüm bulmuş en azından
Zaten çok sürmez hemececik toparlarsın inşallah kuzum
Normal doğum için şartların elverişli ise doktorun öneride bulundu mu hiç? Bana mesela bol bol yürü, squat yap, ahududu ve böğürtlen çayı iç, hurma ye dedi. Ben sadece hurma ve yürüyüşü yapabiliyorum, birde arada yere eğilir gibi yapıyorumAy evet bu son haftam yoksa sezaryen olacağım nişanım pazar günü gelmişti
Nasıl olmaz dimi çok garipBen istanbulda büyük küçük bütün aktarları dolaştım yok. Şimdi trendyoldan sipariş etcem
Bizim belediye tel veya instagramdan yazanlara hemen gönderiyor evine ama öyle ahım şahım bi şey yok içinde. 1 sleepy bez biberon hastane çıkışı çorap va
İlk defa duydum bende bakayım canısı
Nasılsın kuzu nasıl
Bence faydası var. Hem zeytinyağı rahmin açılmasına yardımcı hemde kesi ve dikiş olmamasına büyük katkısı var. Yani kanıtlanmasına gerek yok bence tabii.
Haaa ben yapamıyorum ve yapamam da o ayrı
Kuzuuuuuum sen tuvalet işini nasıl yapıyon nasıl hallettin o işi asıl
Canım sağlıkla gelsin Bebişin hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yaaa kuzu deme yaaa bende çoğunu büyük aldım. İsimli hastane çıkışı bile 3-6 ay
Seninki kaç kilo doğmuştu ve şu an kaç kilo
Aaa benimki de aşağı ineceğine yukarı çıkıyor
Aynen oturunca o da kucağıma bacaklarıma oturuyor resmen. Ne güzel tarif etmişsin
Bacağım çok kötü şişmişti sarkıtmamaya çalış bacağını birde evin içinde hareketli ol doktor öyle demişti. Genital bölgem benm de baya morarmıştıKızlar korse giymeye başlayan var mı?Benim ilk dikiş yerinin 3 cm aşağısından kesmiş bu kezKarnım üzerinde kat kat görünüyor.Korse kullanmayı düşünüyorum o yüzden.
Ödeminiz ne durumda?Benim sol bacak ve ayağım sağ tarafımın 3 katı.Genital bölgemde de morluk var.Normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?