Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olabilir canım.. kızlar genelde adet ağrısı gibi ağrı var deyip doğuma gittiler.. Normal bekliyorsun sanırım.. Nişanın gelmişmiydi?

Gününü bilerek beklemek çok rahattır eminim ya sezeryan gibisi yok bence kafan rahat ohh duşunu al süslen hastaneye git

Diyeceğim de bizim.guruptaki bebişler sezeryan günlerini bile beklemiyorlar❤
Bence öyle değil yaa günün belli olunca daha çok stres olursun bence. Benim mesela bi anda olması daha iyi oldu

Benim yeni henüz korse düşünmüyorum korkudan.

Ay ayaklar feci şiş benim hamileyken böyle değildi. Sol ayak daha çok şiş hatta. Morluk için bilemiyorum hiç bakmadım bende var mı yok mu

Teşekkür ederim

Ya bende pompa siparişi verdim inşallah sorun yaşamam. Peki o kullandığın neydi ismi aklımda olsun?

Ay eveeet idrar ve kaka varmış hissi oluyormuş geçen teyzemde demişti

@icefrezya ahududuyu nerden buldun canım ben 2 aktara sordum yok.
Ben istanbulda büyük küçük bütün aktarları dolaştım yok. Şimdi trendyoldan sipariş etcem
Hiç sevmemm merkaliymışım gibi gidip söyleyecem alcam nebileyim hepside var evde
Aynen tabi bişey yapıyorlar tam yapsınlar canım. Sonuçta sistemde görürler yani :)
Bizim belediye tel veya instagramdan yazanlara hemen gönderiyor evine ama öyle ahım şahım bi şey yok içinde. 1 sleepy bez biberon hastane çıkışı çorap va
İlk defa duydum bende bakayım canısı
Nasılsın kuzu nasıl
Hanımlar perine masajının kanıtlanmış herhangi bir faydası olmadığını öğrendim. Tek etkisi psikoloji olarak doğum için bir şeyler yaptığımızı düşünmemizmiş.
Bence faydası var. Hem zeytinyağı rahmin açılmasına yardımcı hemde kesi ve dikiş olmamasına büyük katkısı var. Yani kanıtlanmasına gerek yok bence tabii.
Haaa ben yapamıyorum ve yapamam da o ayrı
Sezeryan olan hatunlar sorum var size. Ben ne zaman mesela yerden eğilip bir şey alabilcem ne zaman kalkarken rahat kalkcam
Kuzuuuuuum sen tuvalet işini nasıl yapıyon nasıl hallettin o işi asıl
Kızlar hastanedeyim sancılarım çok çıktı akşam 10da sezaryene alacaklar
Canım sağlıkla gelsin Bebişin hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yok kuzu benim baya sıcak ama öyle pişmanımki hiç 1-3 ay almamışım herşey büyük oluyo çocuğa 3-6 almışım hep mutlaka 1-3 ay bi kaç bişey alın
Yaaa kuzu deme yaaa bende çoğunu büyük aldım. İsimli hastane çıkışı bile 3-6 ay
Seninki kaç kilo doğmuştu ve şu an kaç kilo

Benim de böyle tam ortada top gibi duruyor ayaktayken. Göbek deliğim aşağı bakıyor biraz, işte bir de ben oturunca karnım kucağıma oturuyor artık. Bakalım ne zaman gelecek bebekler
Aaa benimki de aşağı ineceğine yukarı çıkıyor
Aynen oturunca o da kucağıma bacaklarıma oturuyor resmen. Ne güzel tarif etmişsin

Aman sorma ya. Eşim wc ye bi aparatla klozet koyduracaktı erken olunca medikalden sandalye tarzı olandan aldı. Anneme de eşim rahat edemez diye gitmek istemedim.

Evet makata vuran sancı genelde doğum sancısı. Şimdi nasılsın sıklaştı mı? Süre tutun kaç dakikada bir geliyor ve kaç saniye sürüyor

Ay evet bu son haftam yoksa sezaryen olacağım nişanım pazar günü gelmişti
Normal doğum için şartların elverişli ise doktorun öneride bulundu mu hiç? Bana mesela bol bol yürü, squat yap, ahududu ve böğürtlen çayı iç, hurma ye dedi. Ben sadece hurma ve yürüyüşü yapabiliyorum, birde arada yere eğilir gibi yapıyorum Nişanda değişiyor herkesten herkese benim ilk 1 hafta önce geldi aralıklı geliyor.

Nasıl olmaz dimi çok garip Bende baktım trendyoldan geç kaldım sıkıntısıyla sipariş veremedim. Ahududu dedi bana doktor kurusunu al demle diye, yaprağıda aynı işi görüyor demekki..

Bacağım çok kötü şişmişti sarkıtmamaya çalış bacağını birde evin içinde hareketli ol doktor öyle demişti. Genital bölgem benm de baya morarmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…