Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok kuzu hep kısa tulumlar aldım sabırsızlıkla bekliyorum kesinlikle içeride ne kadar kalsa kâr zaten az kaldı seninde

Yok kuzu hep kısa tulumlar aldım sabırsızlıkla bekliyorum kesinlikle içeride ne kadar kalsa kâr zaten az kaldı seninde
Ooo yeniler kısadır tabi
Ben öncekiler uzunsa elinde kalır anlamında demiştim
Ya işte doğum öncesi boy kilo sezon mevsim alışveriş yaparken herşeyi tutturmk zor ,yekta kuzumuz herşeyi güzel günlerde giysin annesi yenisini alir boşver
Az kaldı vallahi taze annesin lohusasin duanı eksik etme bizden de

Aaa odaya aldıklarında hemşire pansuman öncesi karnıma bayağı bastırmıştı.Bundan demekki

İlk doğumumda aşırı kanamam vardı 2 paket bitirdim.Bu doğumda da 2 paket aldım o yüzden2 ped dışında gerek duymadım.Adetimin yoğun günlerinde kullanırım artık

Aynen kuzu kullanirsn bir şekilde

Yaa estağfurullah işte hepimiz yapa yanila öğreniyoruz,
10 tane koydum ped,
Kremi de çantaya attım ama her doğum farklı valla ilkmis gibi heyecanlı ve stresliyim
Aynen öyle öğreniyoruz bi şekilde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kuzu bende sana silikon göğüs ucunu öneriyorum vakumlu gibi
Çekiliyo emerken.. yaa bende alsam üşüyo sanırım bide ben kısa kol giydirmeye başladım evim çok sıcak diye ama sanırım iyi etmedim
Silikon uç evde var ama daha ihtiyaç duymadım çok şükür memeyi tutuyor bizimki. Bizim burası da çok sıcak ama biz bi iki kere kısa kollu giydirdik geceleri esiyor çünkü üşütmesin diye yine uzun kollu giyiyor ama üstünü örterken ince müslin ile örtüyorum kalın battaniye falan kullanmıyorum çok şükür üşütmedi şimdiye kadar. Biz gündüzleri arada klima bile açıyoruz

15 tane aldım yanıma ben 2 gece kalacagım için.Ilk akşam pek kirletmedik.6 tane ancak kullandım.
Iyimiş ozaman bende öyle az koydum bavula doğru etmişim demekki
Hastane için ben 15 tane falan bez almıştım 4-5 tane falan gitti ama 9 günde 64 tane bez harcadık
Heee gidermi gider vallahaaa ben 1 paket aldım prima bio naturalden 1 numara aldım bezide güzelmiş aksine bide bi çizik var mavi oldumu cisini etti diye oluyomuş ya

Hastane için ben 15 tane falan bez almıştım 4-5 tane falan gitti ama 9 günde 64 tane bez harcadık
Her emme seansı kaka yapıyorlar.Eşim buna prima kullanma ucuz bez kullan gece bağla bunu diyor
Yenidoğan bebe bu dedim kızımda öyle yapıyoruz diye adam tenlerini aynı sanıyor.

Bende ilk etapta sleepy ecologic almıştım 64 lü paket devamı prima premiumdu sleppy ler 9 günde bitti ilk günler çok fazla kaka yapıyor günde 9-10 kere kaka yapabilir dedi doktor bize gerçekten öyle yani ondan ben ilk başta sleepy kullandım hatta primalar şu anda 1 numarası bize çok büyük geliyor o yüzden tekrar sleepy sipariş verdim. O mavi çizgi bütün bezlerde varmış ya çiş yapınca çizgi mavi oluyormuş valla bizede hastanede söylediler

Hadi yaaa okadar mıçıyolarr heeehhhh bak hele totosunu yediğimm

Her emme seansı kaka yapıyorlar.Eşim buna prima kullanma ucuz bez kullan gece bağla bunu diyor
Yenidoğan bebe bu dedim kızımda öyle yapıyoruz diye adam tenlerini aynı sanıyor.
Valla ben prima almıştım ama bu çok bez değiştirme olayı yüzünden ilk başta slepy kullandım primalara geçtik ama baya büyük geliyor şu anda ziyan etmek istemiyorum tekrar sleepy sipariş verdim primalar stokta duruyor tabi pişik olmamaları önemli ben sleepyde de sızdırma yaşamadım daha ztn altına yaptı mı hemen değiştiriyorum

Aminnn inşallah, sizler de sağlıkla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…