Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
En azından var ihtiyacı olan için çok iyi

3.500 doğdu kuzu ama şişle sanırım 3.500 geçen tartıldı dr iyi gayet güzel doğum kilosunu yerine koymuş dedi yani o doğdukları kilodan daha az normalde kiloları
Allah Allah kilo alımı nasıl acaba baktılar mı?
İyi gayet dedi dr

Benim ayni yerden kesildi yine 2.ayni yerden oluyodu ama senin neden baska yerden kesilmiski
İlkinde yoktu ama bendede ufak ufak bi kac tane morarma var bu defa dikişlerimi aldirirken sorcam doktora neden ki

Şimdi serum var pek yazamıyorum ama hastaneye gidip geldik sancı var açılma hiç yok görenlerden dua istiyorum açılma olmazsa sezaryen ve çok korkuyorum ben

Şimdi serum var pek yazamıyorum ama hastaneye gidip geldik sancı var açılma hiç yok görenlerden dua istiyorum açılma olmazsa sezaryen ve çok korkuyorum ben
Rabbim istediğin şekilde kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hiç korkma bi şekilde oluyor gerçekten bende öyleydim her iki doğumdan da korkuyordum

Rabbim istediğin şekilde kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hiç korkma bi şekilde oluyor gerçekten bende öyleydim her iki doğumdan da korkuyordum
Korkmamak ne mümkün valla seni gördüm rahatladım biraz zaten çabucak olup bitiyor de mi bir şey hissetmeden Amin Allah razı olsun bi çırpıda doğum nasip olsun bekleyenlere sağlıkla

Aynenn aynı şeyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…