Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gebelik var mı acaba

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-23-37-05-58.webp
    6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2021-10-29-23-36-45-45.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 29
Sabah aksam birer kasik keciboynuzu pekmezi iyi geliyor

Bana Bi tık yüksek şekerin dedi. Senin açlık şekeri mi tokluk şekeri mi acaba eğer tokluksa normal zaten canm. Kilon nasıl ben 78 kiloyum diyetisyene randevu alacağım
Benimde iki seferdir tansiyonum 13-8 çıkıyor 1 hafta takip et dedi doktorum ilk zamanlar için yüksekmiş. Bende diyetisyene başlayacağım biriyle anlaştım.
Kızlar tansiyon çok önemli kesinlikle her muayenenizde baktırın. Ben çok heyecanlıydım ondan yukseldigini düşünüyorum ama takip edeceğiz

Ben daha hiç baktırmadım ama sağlık ocağından testler istedi doktor orda baktırayım kaç çıkacak ama normalde benim tansiyonum zaten hep düşük çıkar. Kiminle anlaştın acaba benimde aklımda bir iki kişi var ama emin olamıyorum

Evet cancan ben isvicredeyim zaten burda istesende istemesende her randevunda bakiyolar.

Gizlar ben bu sene Haziran 2021 annelerindeydim simdide 2022. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Ben internetten sordum birkaç kişiye ama kafama yatmadı şu an bulunduğum ilde buldum bir diyetisyen ona başlayacağım
Evet cancan ben isvicredeyim zaten burda istesende istemesende her randevunda bakiyolar.

Gizlar ben bu sene Haziran 2021 annelerindeydim simdide 2022. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Kaç çıkıyor canım ben biraz tedirgin oldum da ebe öyle deyince

Canım bence hiç düşünme bunu ben de geçen hafta acaba benim neden olmuyor diyordum yaklaşık 5 gündür bulantıyı da geçtim ağrıyor midem çok kötü bir şey olmaması daha iyi rahat geçirirsin süreci

5+4'deyim hala ara ara vuran kasık ağrım dışında bir belirtim yok. Aceba içim boş mu diye düşünüyorum çevremizdekiler o kadar saçma sapan şeyleri bzse lanse etmişler ki neredeyse yatak döşek yatmadığımız için üzüleceğiz. bu arada gebeliğimi ben ve eşim dışında kimse bilmiyor 3 ay sonuna kadar da kimseye söylememe kararı aldık. Herkesin çenesiyle uğraşamam vallahi doktorum ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…