Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bendede her ruh hali iştahımı açar hep :) benimde ilk başta aşırı açıktı iştahım şimdi çok şükür eskisi değil. Seninde ilerleyen zamanlarda belki azalır :)

az önce kağan kocatepeyide izledim adet sancisi gibi sanci agri vs normal rahimin ici boşken doluyor ve icinde değisimler başliyor diyor ama insaniz korkuyoruz işte Rabbim korktuklarimiza uğratmasin
Benimde adet sancısı gibi arada sancılarım olup geçiyordu 2-3 dk sürüyor bazen 5 dk sürüyordu normalmiş o zaman bende ptesi kontrole gideceğim merak ediyordum

Benimde negatif ne gibi sorun oluyor ki. Doktor normal demişti
Bağışıklık yok ya vücutta dikkar etmek gerekiyor yoksa çocukta sıkıntı oluyor.
Çiğ ete dokunmamak gerekiyor, yeşillikleri iyi yıkamak bir de kedi dışkısından uzak durmak gerekiyor. Hamileyken bu parazit bebeğe bulaşırsa bazı hastalıklar oluyormuș

"Doğmadan önce enfeksiyonu geçiren bebeklerde doğumda sarılık, gelişme geriliği, çok sayıda lenf bezinin büyümesi, karaciğer ve dalakta büyüme, havale, beyin dokusunda kalsifikasyon, hidrosefali, göz enfeksiyonu, mikrosefali, nörolojik gelişim kusurları gibi belirti ve bulgular gözlenebilmektedir."

Neyseki bunlara dikkat ediyorum. Ama insanı yinede korkutmuyor değil yani. Igg de ıgm de negatifmiş bende

Valla ben igg nin pozitif olmasını istemiştim daha rahat olurum diye

Daha iyi olurdu tabi. Sebzeleri sirkeli suda bir kaç saat bekletip teker teker yıkıyorum. Etlede uğraşınca eldiven takıyorum en başından beri böyle, yapmaya devam ozaman

Ayyy kızlar benim de aşırı aşırı halsizliğim var. Ara ara bulantılarım kusacak kadar çoğalıyor. Ve alt bacaklarım çok ağrıyor. Bazen üstüne basamayacak kadar çok. Sizde de var mı bacak ağrısı acaba

Bende de halsizlik ve bulantı ara sıra batma oluyor. Sürekli uyku halindeyim bende ama bacak agrısı yok.

Gebelik var mı bakar misinz

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-23-37-05-58.webp
    6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2021-10-29-23-36-45-45.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 52
Daha iyi olurdu tabi. Sebzeleri sirkeli suda bir kaç saat bekletip teker teker yıkıyorum. Etlede uğraşınca eldiven takıyorum en başından beri böyle, yapmaya devam ozaman
Aynen dikkatli olmakta fayda var.

Eşimde şimdi gelmiş sana çiğ köfte falan yok dışardan diyor Çok sevdiğimi biliyor

Ayy benimde negatif o dediğin çiğ ete dokunuyorum artık eldivenle iyi ki dedin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…