Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doğduğundan beri kullanıyoruz maalesef işe yaramadı bizde

Ben Kantaron yağı kullanıyorum. Yoğun bakımdayken çok kötü pişik olmuştu hatta soyulmuştu derisi Kantaron yağı sayesinde hemen toparlandı çok şükür

Lavman yapıyorlarmış diye duydum :)
Jou
Sade frappe kızlar anı sezeryanda genel anestezi veriliyor galiba arkadaşım birden sancılandm sezeryan olacaktı genel yapıldı yemek yediği için.

Spinal olunca belli bir saat açlık istiyorlar hem bağırsaklar rahat olsun hem de kusma veya başka sıkıntılı durumlar olmasn diye sanirim

Jou
Sade frappe kızlar anı sezeryanda genel anestezi veriliyor galiba arkadaşım birden sancılandm sezeryan olacaktı genel yapıldı yemek yediği için.
Öyle ayarlıyolar demekkii
Spinal olunca belli bir saat açlık istiyorlar hem bağırsaklar rahat olsun hem de kusma veya başka sıkıntılı durumlar olmasn diye sanirim
Evettt kuzumm öylee ozamann yemem ben napayimm kötü olacaksam yemeyeyim daha iyi zaten heyecandan iştahım olmaz

Bende de karpal tünel oluştu 2 aydır çekiyorum el ateli baya işe yaradı,ödem içinde sıfır tuzlu yiyorum 4,5 litre su içiyorum ödemim çok az
Ama gebelik gerçekten zormuş benimde hayalimde doktor erken alsın istiyordum 38 i bekleyeceğiz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…