Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evett 6 saat işi biliyorum da sabah gidip beklemek var işte ondan klima yokmuydu
Kuzum ben dr senin gibi öğlen gireceğim Allah kısmet ederse
Doktor dediki sabah 7 de hafif bir kahvaltı yap son suyunu iç ,7 den sonra yeyip içme .
Yani gecedrn değil de sabah 7 den itibaren suyu yemeği kes dedi bana ama sabah çok hafif ye dedi

Heee iyi o zaman kuzumm kızzz sen yarınmı doğuruyosunnn

Heee iyi o zaman kuzumm kızzz sen yarınmı doğuruyosunnn
Bir daha sorarsan senin de totona şaplak atcam hahahhhahh
Pazartesi kuzucum inşallah.

Sen yine de doktora ulaşma imkanın varsa sor yeme içme meselesini ,ama benimki bu şekilde söyledi öğlen 12-14 arası doğum olacak inşallah ,en son sabah 7 de ye iç dedi

Reactions: Jou
Hahahaha nebilimm la gireceğim deyince dedim erkene alındı herhaldeee

Anladımm kuzumm gece 4 5 gibi atarım birşeyler ağzıma artıkk

Beybitolarrrr yarın yatış olcak ya su içemicekmiyim acaba hiç su içiliyomu normalde açken gidicem aç olmak lazım o ayrı ama cok su içiyorum hep susuzluktan ölmesem iyi
Bu normal doğum için hastaneye gidip acil sezaryene alınan anne adayları nasıl oluyor ki aç ve susuz olmak bu kadar önemliyse

Dimiii anlayalımkii kahvaltıdan kalktık foşur foşur su geldii nasıl alıyolar hemen iğrenç şeyler olmasın diye herhaldee
Her türlü alınıyor ama böylesi daha garanti oluyor demek ki. Sezaryen anında kusan fln da çok oluyormuş diye duymuştum doktor karna baskı yapınca üstten çıkaran oluyormuş. O tarz seylerin de önüne geçilmiş oluyor demek ki

Reactions: Jou
Evettt demekki olabilirrr bakk dogru ben kesin midem bulanırr zaten bide düz yatcazz kafamin altına biraz birşey koysalar ama cok kotü olursam derim

Bol bol yürü bende toparlanamıyorum bugün geri kötüledim kalkıp yürürken ağrım geri arttı. Evde çok yürümedim bence ondan
Bende bol bol yürüdükçe açıldığmı hissediyorum sezeryan olan anneler kesinlikle yatıp kalmasın aklınızda bulunsun kızlar bir de dikişten o bandaj çıkınca çok rahatlıyorsunuz korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…