Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hareket sezeryan da şart kuzu hareket et sonra ayaklarnjn altina yastikla yat sirt üstü odeme ii gelio

Ay bizimkiler hep yapar kabız olunca bebekler zaten orda uyarıcı kuzu geri hemen çıkıyor

Hareket sezeryan da şart kuzu hareket et sonra ayaklarnjn altina yastikla yat sirt üstü odeme ii gelio
Evet gerçekten öyle hemen farketti yani azalınca hareketler ağrı arttı. Dün gece yatmadan baya yürüdüm evin içinde iyi geldi hemen. Yastıkla da yatmadım bak hiç deneyim ayaklarım patlayacak artık öyle şişti

Reactions: Jou
Geldi normalcii hanımm

Dogrudur sizin soylediginiz o dur, ben benim soyledigim kremin batikon oldugunu soyluyorum:)

Geldi normalcii hanımm
Adım çıkmış
Ooyyyy allah analı babalı büyütsünnnn
Amiin cumlemizin evladını inşallah ❤
Yerimmm

Şaka maka içimizden koca bebek çıkıyor doğururken oramızın buramızın yırtılması çok normal valla
Valla öyle kolay iş değil
Gunaydin bacilar. Bi sorum olucak. Gecmek bilmeyen adet sancisi dogum habercisimidir?
Olma ihtimali var,gorunmenizde fayda var

Saglikla kucaginiza alirsiniz İnsAllah.Ben normal dogum yapabilseydim epiduralli normal doğum en rahati kac kisi var etrafimda 4 cm sonrasi uyusturuluyor ve aci yok mis gibi.Benim mecburi sezeryan o yuzden cok isterdim

Beybitolarrrr yarın yatış olcak ya su içemicekmiyim acaba hiç su içiliyomu normalde açken gidicem aç olmak lazım o ayrı ama cok su içiyorum hep susuzluktan ölmesem iyi

Hayirlisiyla doğursamda rahatlasan diyorum.Ödemden bileklerin ayaklarim şişti ve karpal tünel sendromu yasiyorum ilac veremiyorlar krem pek fayda etmiyor ellerimde his yok agri ve uyusukluk.6sinda kontrole gidicem bakalim belki erkene alir doktorum doğumu

Beybitolarrrr yarın yatış olcak ya su içemicekmiyim acaba hiç su içiliyomu normalde açken gidicem aç olmak lazım o ayrı ama cok su içiyorum hep susuzluktan ölmesem iyi
İçilmiyor diye biliyorum sabah erken alsa aslinda cok aramazsin heyecandan.Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insAllah darisi bizlere olsun

Reactions: Jou
37 haftadan sonra alırlar rahat olurrr
Rabbimm kolaylığını versin canımm beniimm
Benimde arada şişiyo ayaklarım ama sıcaktan anlıyorum seni cok fenaymış gerçekten

İçilmiyor diye biliyorum sabah erken alsa aslinda cok aramazsin heyecandan.Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insAllah darisi bizlere olsun
Olmadı dudağımı islatırımm ben enazından idare eder keşkee erken alınsaydım yarın 3 kişiyiz doğuma girecek olan aynı doktorla ya en sonda ben öğleden sonra oldu

Amiinn inşaallahh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…