Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu normal doğum için hastaneye gidip acil sezaryene alınan anne adayları nasıl oluyor ki aç ve susuz olmak bu kadar önemliyse
2 saat yeterli oluyormuş bana en son ne zaman yedin diye sordular bu önemli falan dedi.

Aslında aç istemelerinin sebebi genel anestezi de yediklerinin geri gelip ciğere kaçmasından dolayı imiş. Epidural veya spinalde de yeme demeleri olası bi durumda genele dönerse diye

Nasılsınız kızlar çok geri kaldım.
Bebeğim sarılık oldu onunla ilgileniyorum, kendimi suçluyorum da bazen inşallah çabucak geçer :/
Neden kendini suçluyorsun ki bu olağan bir şey hemen hemen hepsinde oluyor. Benimkinde de sanırım başladı bakalım bugün bakılacak

Alalım bari onun da iki çeşidi var sanırım hangisi acaba
Kuzum burda arkadaş sarı olanı öneriyordu. Hatta bende arada göğüs ucu ve elim için doktor sarı olanı verdi. Şimdi senin için internette bir baktım bebek pişikleri için sarı olan krem formu önerilir yazılmış. Mavi olanı bana zamanında başka bir kadın doğumcu ağda sonrası oluşan tahriş için vermişti. Bence sorabiliyorsan garanti olsun diye doktora veya eczacıya da sorabilirsin hangi rengini alman gerektiğini..
Ben resim çektim ama baya yüklemek gerekiyor.
Hametan sarı ile mavi arasındaki fark yazarsan internete çıkan ilk iki yazıyı bir oku istersen orda biraz anlatmış içeriklerini farklarını.. biri krem diğeri pomad formdaymış. Biri yağlı diğeri sulu vs

Nasılsınız kızlar çok geri kaldım.
Bebeğim sarılık oldu onunla ilgileniyorum, kendimi suçluyorum da bazen inşallah çabucak geçer :/
Geçmiş olsun üzülme canım.Şu an bizde de var.Bebeklerin%80 i oluyor zaten.Meme yada mama aralığı sık beslersen daha çabuk atar.

Heee iyi öyle dediyse tamamm gece yerim canımm bende göremedim daha çünkü oyüzden soramadım
Bnm 8:30 da ya ondan gece senin 13:30 5- 6 da yapsan olur bence kahvaltını…ayrıca sen niye okadar erken gidiyorsun yatışın yapılsın evde rahatça bekle bana dr 8:30 da gel dedi mesela napacaksın okadar saat hastanede tahlillerinde yapıldı nasıl olsa

Bilmiyorum benide erkenden aldılarr eşim biliyor kaçta gideceğimizi
Senin yapılmadımıkı tahlil ben yapıldı diye hatırlıyorum banada yarın yapılcaktı amaa busefer böyle istedi nedense
Senin doğumun 8bucukmu

Benimkide inmedikiii inmekle alakası yok demekki ya bilemedimm benim hala tepemdee
Ya bastıkça basıyor üst kaburga kemiklerime ayakları dayamış bi türlü inmiyor midem çok kötü uyuyamıyorum artık sabahtan akşama kadar da yanıyor ilaç verdi doktor gene tık yok

Reactions: Jou
Ya bastıkça basıyor üst kaburga kemiklerime ayakları dayamış bi türlü inmiyor midem çok kötü uyuyamıyorum artık sabahtan akşama kadar da yanıyor ilaç verdi doktor gene tık yok
Benimde öylee arada evde yürüyüş et oturunca dahada çok oluyo bendee bu kemiğime çok batıyo az önce öyle oldu kalktım hareket ettim kendine geldiii mide acayip birşey ya

Benimde öylee arada evde yürüyüş et oturunca dahada çok oluyo bendee bu kemiğime çok batıyo az önce öyle oldu kalktım hareket ettim kendine geldiii mide acayip birşey ya
Kız yürümekten ayak tabanım delinecek ödemden ayrı çekiyoeum her gün sürekli yürüyorum doktor normal doğum yapmak istiyorsan yorulsan bile oturma dinlen sürekli yürü dedi bende yürüyorum hep

Reactions: Jou
Kızlar ultrasonda bebeğin ölçümlerinde farklılık var. Normalde 37 haftalık hamileyim bebeğin kafası 36 haftalık çıkıyor diğer ölçümleri 35 haftalık çıkıyor sağlığından endişe ediyorum doktor görünen Bi şey yok ama kesin cevap veremem diyor var mı böyle başına gelen

Kız yürümekten ayak tabanım delinecek ödemden ayrı çekiyoeum her gün sürekli yürüyorum doktor normal doğum yapmak istiyorsan yorulsan bile oturma dinlen sürekli yürü dedi bende yürüyorum hep
Anladımm canımm.normal doğumsa demekkii arada temizlikte et biri etti temizliği okadar gitti doğuma

Yaaa ultrason yanıltabiliyormuş benimkine 1buçuk haftada bakmadı hiç

Su an maşallah milyar kere .. milletin daha büyük sandığı bı bebeğe sahibim bunu başta belirtiyorum çünkü 1 aylıkken sarılık falan sık kontrol edildi 20 gün boyunca. 1 haftada 80 Gr almış dedi 250 alması lazjmdi en az çok az yetmiyo sütun mamaya başlayalım falan beni bi güzel ağlattı. Emzirmiyomusun? İlk çocuk mu falan ezdi bı de cehalet fiskiriyo aç bırakıyorum sanki .Annem toparladı beni sağolsun. Sonra bı farkettik çocuk bı kaka yapiyo mübarek kendi kilosu kadar. Bı cisli bezini elliyorum amma ağır diyip guluyoruz he dedim giderken karnı boşsa? Evet öyleydi hatta 2 kere yaptı. Altına. Ay sonu bir tarttilar 1 kilo almış toplamda. Dr un o olctugu dönem 30 un 40 in hesabını yapiyolar ya hani bı cisi içindeyken tartmak var çocuğu bı altı temizken:)) yani öyle 1 haftada karar verilecek şey değil bu. Bebeğim çok güzel de kilo aldı sütüm de yetti şükür. Boşa ağlamışım ... Bidaha gitmedim o Dr a. İnşallah cabucak geçer sariligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…