Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya bastıkça basıyor üst kaburga kemiklerime ayakları dayamış bi türlü inmiyor midem çok kötü uyuyamıyorum artık sabahtan akşama kadar da yanıyor ilaç verdi doktor gene tık yok
Benimde aynı durumum. Özellikle geceleri kaburgam ciğerlerime batıyor gibi hissediyorum, nefes aldırmıyor öyle pis bi ağrı. Bölük pörçük 4-5 saat uykuyla günü geçiriyorum.

Evet ama çok korkuyorum sağlığında bir sıkıntı çıkar Bi şey olur diye rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat nasip etsin inşallah
Canım niye korkuyorsun bu kadar? Zaten doğum zamanı gelmiş en kötü ihtimalle birkaç gün erken doğurturlar gelişimini dışarda tamamlar. Ayrıca 1 hafta 10 gün ileri ya da geri olması doktorlar için anlam ifade etmiyor milimlik ölçümler bunlar boşuna stres yapıp etkileme kuzunu.

Neyi içine sinmedi kuzum ,oturma yeri rahat olsun tablası çıkıp yikansn yeter öyle ekstra özelliğe gerek yokki

Bilmem basit geldi çok sağlam gelmedi kuzum paraya kıyıp kanz mı alsam dedim ama gerek var mı okadar bilemedim

Bilmiyorum ki canım hani kafası ile vücut ölçümleri farklı ya o yüzden çok korktum

Bilmem basit geldi çok sağlam gelmedi kuzum paraya kıyıp kanz mı alsam dedim ama gerek var mı okadar bilemedim
Ben oğlumda e bebeğin kendi beyaz normal mama sandalyesini kullandm dümdüz
İçine ekstra minder alıp koyuluyor orda var.
Bizim işimizi gördü yani fazlasını da alabilirdik ama arkadaşlar da hep böyle düz vardı kullanışlı dediler aldm ben de o zaman şimdi kıza da onu kullanirim Allah kısmet etsin inşallah da

O kadarına gerek yok diyorsun bende öyle düşünüp aldım ama bakalım eşim gelsin o ne diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…