Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Söyleme bosver biz dedik pişman oldum zaten ya kafamı çok karıştırdılar başım şişti artıkk

Söyleme bosver biz dedik pişman oldum zaten ya kafamı çok karıştırdılar başım şişti artık
vallahi karnım çıkana kadar bile niyetim yok nasipse cinsiyete kadar gider zaten kışa girdik bol kazakalr ve montlar giyoz kul insan tahmin edemez

Öksürüğe kozalak pekmezi çok iyi geliyormuş belki denersin geçmiş olsun

Kızlar benim gibi midesi ara ara bulanıp daha çok ağrıyanlar var mı? Varsa nsıl çözüm buluyorsunuz? Tüm enerjimi aldı resmen bu ağrı

8+2 yim 2-3 kere çok hafif bulandı ne tiksinme ne bulantı şuan yok yani rahat ol bi söylenti çıkardılar miğde bulantısı olunca sağlıklı oluyo diye bizide geriyolar işte

Bendede her ruh hali iştahımı açar hep :) benimde ilk başta aşırı açıktı iştahım şimdi çok şükür eskisi değil. Seninde ilerleyen zamanlarda belki azalır :)
Benim de bi kaç gündür azaldı sevindim valla biz seninle hep aynı belirtileri yaşıyoruz farkettinmi

Benim de bi kaç gündür azaldı sevindim valla biz seninle hep aynı belirtileri yaşıyoruz farkettinmi

Evet farkettim :)) ya ama benim ilk zamanlar çayın tadı hiç yoktu şimdi tadı yavaş yavaş gelmeye başladı. Umarım buda normal bir olaydır. Sende de varmı öyle bişi :))

Evet farkettim :)) ya ama benim ilk zamanlar çayın tadı hiç yoktu şimdi tadı yavaş yavaş gelmeye başladı. Umarım buda normal bir olaydır. Sende de varmı öyle bişi :))
Yok ben de herşeyin tadı yerinde herkes zayıflar ben kilo aldım sanırım

vallahi karnım çıkana kadar bile niyetim yok nasipse cinsiyete kadar gider zaten kışa girdik bol kazakalr ve montlar giyoz kul insan tahmin edemez

Ben teker teker arayıp beni tebrik edin dedim :))) çenemi tutamam ben elime mikrofon alıp anons etmediğim kaldı :)

Yok ben de herşeyin tadı yerinde herkes zayıflar ben kilo aldım sanırım

Bende ilk başlarda aldım. İştah gidince 1 kilo vermişim neyse ki. Doktorlar ilk 3 ay kilo almamızı istemezler maşallah 3 kilo almışım şimdiden :)

Bende ilk başlarda aldım. İştah gidince 1 kilo vermişim neyse ki. Doktorlar ilk 3 ay kilo almamızı istemezler maşallah 3 kilo almışım şimdiden :)
Bende 64 düm geçen bi baktım 66 tartıyı kırıcaktım sinirimden veririz inşallah bi kaç kilo kârdır :)) bu arada grip için verdiğin karışımı yaptım inanılmaz iyi geldi biraz yaktı boğazımı ama gribi kesti sabaha kadar çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…