Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya çok teşekkür ederim benim için araştırmışsın. Hemen bakıyorum bende

Ya bastıkça basıyor üst kaburga kemiklerime ayakları dayamış bi türlü inmiyor midem çok kötü uyuyamıyorum artık sabahtan akşama kadar da yanıyor ilaç verdi doktor gene tık yok
Ay şu an o kadar garip geliyor ki bu yanmalar falan. Sanki hiç yaşamamış gibi. Dayanın kızlar hepsi gidiyor

Doktor bana bunları hiç söylemedi ama yazdırırken dinlerdim ben hiç haftasıyla uyumli değil küçüktü mesela baş, karın falan

Kızlar hastaneye geldim, nstde sancılar çıktı yine, açılmam yok. Acısız ama hunharca yapılan bir çatı muayenesine maruz kaldım. Umarım açılmayı tetikler de, boşa gitmemiş olur.
Cancan sancilari hissediyomusun yani agri var mi yoksa sadece kasilmami var ? Benim sadece kasilmam var cok gicik bisey

Bilmem basit geldi çok sağlam gelmedi kuzum paraya kıyıp kanz mı alsam dedim ama gerek var mı okadar bilemedim
1 yaşından sonra sandalyeyi çok sallıyorlar en azından benim kızım öyle.Güvenliği ön planda tutup kanz almıştım ben.Çok da memnunum.Hala kullanıyorum ek gıdaya geçene dek kızım oturur.Daha sonra kızımı normal sandalyeye alıcam kumaş bağlama kemerlerinden alarak.

Kızlar ama sandalyesi aldım şimdiden kraftın aldım ama içime pek sinmedi sanki. Sizin aldığınız yada duyduğunuz memnun olduğunuz var mı
Hiç bilmiyorum ama şu önemliymiş yerken ayaklarını basacağı yer olmalıymış gelişim açısından mı neden tam bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…