Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde aynı durumum. Özellikle geceleri kaburgam ciğerlerime batıyor gibi hissediyorum, nefes aldırmıyor öyle pis bi ağrı. Bölük pörçük 4-5 saat uykuyla günü geçiriyorum.
Kız gebelik boyunca benim tek derdim buydu ya reflü böyle bişey yok ya aşağı iner diyorlar o da yok 37 deyiz hala ne inme ne bişey .

Benimde aynı kız o önemli bişey değil bende de kafa 38 vücudu 37 bacakları 39 eşiminde benimde boyumuz uzun olduğu için bebek uzun boylu o yüzden yani endişelenme o önemli bişi değil

Duzenlimi bilemiyorum ama saatte 3-4 kere geliyodur. Ama sancim yok yani agrim yok cancan bilemedim ki. Nisanim da gelmedi. Bosuna gitmis olmakta istemiyorum. Sonucta agrimiyo. Anlatabiliyomuyum kendimi
Anladım sen daha iyi bilirsin kendini canım

Sen darlanmayı bide bana sor

Ultrason yanıltıcı olabiliyor kuzu bir de 2 hafta geride veya 2 hafta önde olması sorun olmuyormuş bence boşuna kendini stres yapma

Doktor yemeyle pek alakası olduğunu düşünmüyorum dedi canm zaten çok sağlıklı besleniyordum ne bileyim inşallah sıkıntısı yoktur artık kilosuna takılmıyorum sağlıklı olsun yeter
Heee öyle dediyse tamamm takma okadar düşünmee arada ultrason bi manyahlııkk ediyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…