Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız doğuranlar oyle diyomu acep
Evet yaa cok rahatladık2 saatte 1 uyan alrm kur emzir gaz cıkar uyursa uyur uyumazsa sabah 7 ye dek asker gibi nöbet tut
Normal doğum için yeri çömelip silin diyormuş doktorlar
Eğilmek işe yarıyor doğru kız.Kıyafetleri kaldırırken dolapta eğil kalk benim oğlan aşağı inmişti

Demek ki bende bir kaç kişiden duymuştum doktorları öyle demiş. İşe de yaramış

Kontrole gittik benim dikişler için güzel gayet dedi. Rahim de iyi dedi çok şükür. Bir de bu kenarların daha çok ağrıması uçları daha sıkı dikiyoruz ondan dedi. İpler eridikçe hareketler daha kolaylaşır dedi.

Kızçemin kilosu aynı 3 kilo. Artık doğumdan sonra düştü arttı mı yoksa sabit mi bilemiyorum. Kan verdik yavrum çok ağladı işitme testi yapıldı bir sorun yok çok şükür
Doktoru hiç sevmedim çok suratsız ve yüzümüze bakmadı özel hastane olduğu halde.

Evolvia kabızlık yaptı baby goat aldım dedim. Onu verme reklam ürünü vırt zırt hiç bir şeyi yok dedi. Halbuki eşim bütün mamaları araştırdı içindeki yağa şekere bakarak.
Aptamil, bebelac, sma önerdi. Ama ben baby goat a devam etmeyi düşünüyorum. Mamayı 30 cc içince daha istiyor az mı geliyor emmiyor henüz dedim olabilir 60 cc ver içtiğini içsin dedi. Bilemiyorum pek tatmin edici değildi doktorun cevapları

Hahahahahah nöbette tutuyoruz tabiii

Ay şu an o kadar garip geliyor ki bu yanmalar falan. Sanki hiç yaşamamış gibi. Dayanın kızlar hepsi gidiyor
Şu an gerçekten doğum yapanlara imreniyorum bide çoğu kişi şey diyo hamileliğin keyfini çıkar doğunca asıl sorunlar başlıyor bence alakası yok sağlığım olsun koşturmaya razıyım

Ya hala inmedi aşağı ne zaman inecek bilmiyorum yürüye yürüye dağı taşı deldim ya sokaklardayım deli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…