Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlısıyla gelsin canım benimm

Amin çok teşekkür ederim
Epeyi düştü sarılığı. Fakat hala var.
Ama en baştaki gibi sıkmıyorum canımı

Sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz tatlım Hadi inşallah sonunda doğurucaksın Helal olsun kız

Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt bebişi İnşallah bir an önce ağrıların geçer

Bana da nişan gibi geliyor, şu an sırtımın ortasından da bi ağrı girdi. Gören arkadaşlar dua ederse sevinirim. Sağlıkla kolaylıkla atlatayım inşallah.

Kızlar dualarım sizinle allah yardımcınız olsun

Jou canimpek giremiyorum ama yarın günün olduğunu bildigim icin girdim siteye sana şans dilemek için saatler kaldı yavruna kavuşmaya rabbim ağız tadıyla ağrısız doğum nasip etsin canım

Yok yok korkma bana 3.200 dedi dr doğum yaptığım gün.. doğumdan sonra tarttılar 3.500 çıktı

Bunu söylemek istemezdim ama içerideyken daha rahat ya benim bebem durmuyor herkesin ki aynı değildir eminim
Yok yok korkma bana 3.200 dedi dr doğum yaptığım gün.. doğumdan sonra tarttılar 3.500 çıktı

Bunu söylemek istemezdim ama içerideyken daha rahat ya benim bebem durmuyor herkesin ki aynı değildir eminim
Bende tersini söylemeni hayal etmiştim

Ben bi bakıyim ona

Darisi hepiniz basina cancan ama ben inaniyorum ki suyum geldikten sonra sancilar beni mahvedecek hayirlisi olsun bakalim
Kızzzzzzz maşallah maşallah
8 cm ve sen hâlâ sancı hissetmiyor musun
Kız anan seni kadir gecesi mi doğurdu
Kime ne iyilik yaptın
Kimden ne duası aldın böyle maşallah heeeeee
Ayyyy nasıl imrendim nasılllll
Allahım 8 cm olmuş hâlâ diyo ki suyum patlayınca sancılar beni mahvedecek kız doğum bitmiş daha ne sancısı veya olsa ne olur bu saatten sonra? Sen evelallah atlatırsın onu da
Ayrıca bırak suyunu açsınlar bence bekleme daha. Ben 3 saat ıkınmak zorunda kalmıştım aşağı inmesi için. Tabii karar sen ve doktorun
Hayırlı sağlıklı doğum diliyorum canım

KIZLAAAAARRRR
BANA BAKIN BI
GALİBA NİŞANIM GELDİ AMA EMİN OLAMIYORUM
AMA BÜYÜK İHTİMALLE NİŞAN

ŞEFFAF Bİ AKINTI AMA YAPIŞ YAPIŞ UZAYAN Bİ ŞEYDİ

NİŞANI GELENLER Bİ YAZABİLİRLER Mİ LÜTFEN?
NİŞAN NASILDI?
GELDİKTEN SONRA HERHANGİ BİR DOĞUM BELİRTİSİ YAŞADINIZ MI?
AĞRI SANCI KASILMA VS?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…