Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kıvamı jöle gibi böyle kıvamlı yani.. ilki çok hafif pembe gibi sonraki sarımsı gibi.. sonraki gün daha koyu geldi.. Emin olmak istiyorsan google yazdın mı bir sürü görseli çıkıyor canım değişik renk tonları var çünkü Ben hiçbir belirti yaşamadım. Yaşadıysam da hissetmedim

Ya baktım googledan bakmaz mıyım
Çok midem bulandı görsellerden
Evet benimki de jöle kıvamındaydı
Ne zaman geldi peki senin nişan?

bekliyorum canim ya Hala 8 santimdeyim bakalim birazdan yine gelecekler kontrole. Bebis inemiyo sudan buyuk bi ihtimal.

bekliyorum canim ya Hala 8 santimdeyim bakalim birazdan yine gelecekler kontrole. Bebis inemiyo sudan buyuk bi ihtimal.
Evet kuzu benimkinin de suyu fazla olduğu için kanala yerleşemiyor ve inemiyor. O yüzden dedim acaba suyunu açsalar bi an önce o da inse. Suyun içinde yüzüp durmasa yavrucak

Sordular ama istemedim cancan bekliyorum bakalim belki suyumu patlatirlar acilmam devam ederse
Ay iyi etmişsin o çok fena bişey
Bende tersini söylemeni hayal etmiştim
Kuzu benimki çok zor bi bebek asla mutlu edemiyoruz
Ay benim koyu kıvamlı bi akıntıydı ondan sonra sancım başlamıştı tabi o nişanmıydı bilmiyorum

Evet evett nişanın gelmiş tam öyle oluyo renk değişebiliyor benim sarıydı 3 gün sonra sancım oldu ve tekrar nişanım geldi ama hala doğum olmadı sabaha inşallah

Kuzu bırak patlatsınlar nolucakki öyle daha çabuk geliyor

Yok yok korkma bana 3.200 dedi dr doğum yaptığım gün.. doğumdan sonra tarttılar 3.500 çıktı

Bunu söylemek istemezdim ama içerideyken daha rahat ya benim bebem durmuyor herkesin ki aynı değildir eminim
Benimki de durmuyor.Saat 1 de uyanıyoruz her gece artık 4 mü 5 mi bilemem.Sürekli neme istiyor vermezsen çıldırmış gibi ağlıyor.Emzik verdim artık bugün ama emmedi sinirlenip atıyor.

Benimki de durmuyor.Saat 1 de uyanıyoruz her gece artık 4 mü 5 mi bilemem.Sürekli neme istiyor vermezsen çıldırmış gibi ağlıyor.Emzik verdim artık bugün ama emmedi sinirlenip atıyor.
Sorma benimkide öyle panik oluyorum emzik tutsa biraz rahatlicam onu da istemiyor hemen hemen 1 saat emziriyorum her oturuşta
Tirsiyom kiz sabahi bekliyelim dedi Hala inmezse o zaman karar veririz ne yapacagimiza dedi. Bakalim bakalim
Korkma korkma sağ salim gelsin inşallah

Naptin canım var mı gelişme
Sorma benimkide öyle panik oluyorum emzik tutsa biraz rahatlicam onu da istemiyor hemen hemen 1 saat emziriyorum her oturuşta

Korkma korkma sağ salim gelsin inşallah
Biraz uyumusum cancanlar Hala ayni durumdayim birazdan gelirler bakalim acilma ne durumda. Bebek hala yukarda. Boyle bisey yersin midene çöker ya. Oyle iste ama bitane kadinin sesi geliyo nasil bagiriyo aboooow allah yardimcisi olsun kim bilir ben nasil bögürücem suyum patladiginda

Ay maşallah valla hayran kaldım sana böyle normal doğurmak isterdim senin gibi

Ay maşallah valla hayran kaldım sana böyle normal doğurmak isterdim senin gibi
Yaparsin anam ikinciyi sende yaparsin kocamda yazik uyuyo arada uyanip askim iyimisin diyo sanci manci kalmadi ha biraz kasilmam vardi oda gitti. Patlatiyolarmi suni sancimi veriyolar biseyler yapsinlar artik bence olmayo boyle. Jou baska bisey dileseydin kiz bak beraber dogacak bizimkiler

Senin 2. Bebek mi bu canım ben öyle anladım rahatlığından benim de 6 cm acilmam varken sancı gitti herkes şaşırıyordu nasıl bu halde diye asil sancı geldiğinde anladım neye sasirdiklarini

Jou canım ne durumdasın hazırmısın, bende hastaneye gitcem bakamam belki bi sure telf şimdiden hayırlı doğumlar sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

Reactions: Jou
Kızlar çok sağ olun güzel dilekleriniz için. Anca girip bakabildim. Salı akşam sezaryene girdim. Sonrasında ağrılarım çok oldu. İkinci sezaryen olmak cidden çok zormuş yanma olayı çok . Daha doğru düzgün ayağa kendim tamamen kalkamadım. Hastaneden birazdan çıkıcaz inş. Ağrılardan dolayı dr um kal iyice toparlan dedi.
Bebişime gelirsek şükür 49cm 3.336 gr doğdu

Korkma kuzuuu korkulacak hiçbir şey yok inan ki. Rahat ve sakin ol
Tamam bebeğimmm
Jou canimpek giremiyorum ama yarın günün olduğunu bildigim icin girdim siteye sana şans dilemek için saatler kaldı yavruna kavuşmaya rabbim ağız tadıyla ağrısız doğum nasip etsin canım
Allah razı olsun kuzum düşünmen yeter canım benimm amin inşaallahhh
Hahahaahha gelmedi dimi dahaa bebe beklesin kızımı
Jou canım ne durumdasın hazırmısın, bende hastaneye gitcem bakamam belki bi sure telf şimdiden hayırlı doğumlar sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
Hazırlanıyorum kuzumm 9da çıkarız evden zaten amin inşaallahh sende güzel haberlerle çık
Jou bebeğim hazır mısın büyük buluşmaya
Hazırmiyım..bilmiyorum heyecanım arttı
Ooyyyy bende diyorum bukız nerelerdee bahtı açık ömrü uzun olsun canim.benimm çokta güzel kiloyla doğurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…