Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ne bileyim ölçümlerinde doğum kilosu farklı çıkıyor diyorlar ya 2600 doğmaz da 2300 falan doğar diye korkuyorum
Yok yok korkma bana 3.200 dedi dr doğum yaptığım gün.. doğumdan sonra tarttılar 3.500 çıktı
O zaman milli soruyu soruyorum içerdeyken mi daha rahat dışardayken mi
Bunu söylemek istemezdim ama içerideyken daha rahat ya benim bebem durmuyor herkesin ki aynı değildir eminim

Yerim ya seni suni sancı vermedilermi kız

Jou bebişine kavuşmana saatler kaldı sağlıkla gelsin minik. Yarın ayrıntılar ile bekleyeceğiz seni

Reactions: Jou
Oooy her şey yolunda çok şükür ne güzel
Ben 2. Oğlumda mama kullanmıştım en iyisi baby goat sen devam et bebeğim. Bakma o doktora. Anneler en iyisini bilir
Hep yapıyorum ki
Ya hala inmedi aşağı ne zaman inecek bilmiyorum yürüye yürüye dağı taşı deldim ya sokaklardayım deli gibi
Squat değil canım. Bebeğin kanala inmesi için squata benzer bi hareket var googledan yazsana. Bulamazsan bende araştırır bulur yazarım sana
Bana bugün gün verdiler 15 temmuzda yatış 16sı sabahtan suni sancı vermeye başlama. Sende normal doğurcaksın o zaman? Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben tam 9 ay 10 günlükmüşüm
Hadi hayırlısı
Canım tekrar gözün aydın olsun
Ne güzel bi doğum olmuş Maşallah barekallah
Neler hissettin? O çıkış anı nasıldı? Hemen ten tene temas yaptınız mı?
Aneeeeeyyy hadi kız gözün aydın Sağlıkla su gibi gelsin. Doğumun yarısını atlatmışsın

baya erken baslamis senin benim 10 gundur basladi ve ödem artti tuzsuzda yiyorum ama o kdr çok su icemiyorum

Ay merhaba günümüz aynıymış benim sancılar oldu felan ama açılma olmadı şuan yine sancım var yarına sezaryene alınıcam bir de gidiyormuşum açılmam var o zaman işler değişir siz normali bekliyorsunuz de mi

Ay evet ya eşim araştırdı günlerce mamalarına içeriğinde neler var hepsini yazdı etti öyle deyince şaşırdım yani

Aminn kuzum yaa

Hissetmiyorsun demi hiç
Yok bisey hissetmiyorum ama arada bi arkaya vuran gaz agrisi gibi anlik biseyler oluyo cok seyrek, gaz da olablr cunku cok kabizim hep, ayirt edemiyorum hicbseyi, karnim da sert ve gobegm asagi asagi cekiyo gibi, hersey birbirine karisti bende
Bi an önce toparlanirsin insallah, saglikla buyusun bebik hayirli olsun insallah

Doguma yakın

Anammmben girmedem habu kızz gitti doğuma hahahahahaha ayy buneydiii
Bitanemm iyi olmana sevindim iyi olcaksınn sağol teşekkür ederimm

Kizlar ben geldim Hala dogurmadim ama guzel gelisiyo. Geldigimizde saat 8di ve 5 santim acikligim vardi. Simdi saat 11 burda az once geldi Kontrole ebe ve 8 santim olmus. Ama bende Hala tik yok kasilma var sanci yok. Bebek Hala yukarda suyum cokmus inemiyomus. Dedi patlatabiliriz dedim bekleyelim 2 saat sonra tekrar kontrole gelecek bakalim eger 10 santime kadar suyum gelmezse patlatirlar buyuk ihtimal. Simdilik bu kadar

Ayy be guzel masallah agri sizi hissetmeden dogsa ya boyle butun bebekler sag saglim al kucagina en kisa zamanda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…