Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
zinnureyn__ canım hikayeni bekliyorum.
Ilk fırsatta yaz olur mu
Anlatayım canım. Benim en son kontrolüm 40. Hafta da idi. Doktorum o zaman 2 cm açıklık var 5 güne kalmazsın dogum olur dedi eve geldik. Ertesi sabah nişanim geldi ben bekledim tabi sancim veya suyum gelsin diye. Neyse o gün de öyle gecti derken gece 3 gibi ara ara sancılarım başladı. Sık degil 10 15 dakika bir geliyordu. Sabah 11 de hastaneye gittik. 6 cm açıklıkla yatışım yapıldı. Ondan sonra sancılar gitti resmen ve 5 6 saat doğumum ilerlemedi. Bi ara bebeğin kalp atışları düzensiz gibiydi. Şekerli su serum verdiler. Ondan sonra nstde falan kalp atışları normale döndü. Sonra benim asıl sancım başladı. 2 3 saat sancı çektim şiddetli ve dogumum normal bir şekilde oldu şükür.

Allah yardimcin olsun canim, 42ye kdar yolu var sanirim.

Peki ilk evde gelen sancilarin siddeti neydi dayanilmicak gibimiydi yoksa adet agrisi kivaminda mi

Kizlar ben dayanamadim hastaneye geldim ve iyiki gelmisim 5 santim acikligim var yatisim yapildi. Hala sancim yok sadece kasilma seklinde geliyo. Bebek daha yukarda belki ondan olabilirmis. Soyleyeceklerim bu kadar ben doguruyom vallah haber ederim ilk firsatta biseyler olursa Hakkinizi helal edin bacilar

Anaaaaam hadi sağlıcakla

Rabbim kolay doğum nasip etsin canım. Güzel düşün hep. Sancın artarsa duş al iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…