Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ikinci miiii o kadar uzak ki şu an

Kalbi temiz Jou kuzumun

Reactions: Jou
Hadi gözün aydın

Off o kalkma olayı beni bitirdi zaten travma yarattı resmen. Ben ağrı kesici iğne istememiştim öyle yatarken çok ağrım yok diye. Yürürken de onla alakası yok diye. Ama vurdurunca rahatlamıştım

Bugün doğum yapacak annisler fazla sanırım kızlar sağlıkla kucağınıza alın sessizce takip ediyordum topigi bugün Jou doğumu var diye biliyorum ona bakmaya geldim kolay doğumlar diliyorum her birinize
İkinciye sezeryan olanlar çok mu zor geçiyor ya bı kaç okudum yazilanlari da biraz tırstım benim de ikinciye sezeryan olcak ilki çok kolay geçti hiç bişey hissetmedim ilk kalkış zor olmuştu sadece sonrasında kolayca toparlamistim ama bunda nasıl olacak bilmiyorum ikinci de olsa korkuyor insan canı tatlı olanlar derneğine üyeyim bende

Bu sleepy ler sızdırıyo ya kızlar haberiniz olsun stoklamayın çok
Doğrudur.Belediyenin verdiği önlem bezi kullanıyorum 3 gündür.Ne pişik ne sızdırma yaptı fiyatı da uygun belki buna devam ederim şu süreçte.Zaten 2 saatte bir alt açıyoruz:) Prima da kenarda bekliyor şimdilik.

Bende baby turco ya geçicem sanırım

Benim ilk sezeryan zor geçmişti canım.2. de ne o kadar ağrım ne kanamam oldu ayağa çabuk kalktım çok şükür.

Jou bitanem hayırlısı ile sağlıcakla kucağına alırsın inş prensesi.Allah yar ve yardımcın olsun kuzum.Çok heyecanlanma bebeğim ben de heyecan yaptım sakinleştirici yapıp oksijen bağladılar Seni seviyorum bitanem

Benim ilk sezeryan zor geçmişti canım.2. de ne o kadar ağrım ne kanamam oldu ayağa çabuk kalktım çok şükür.
Duruma kişiye göre değişiklik gösteriyor sanırım hep derler bir doğum kolaysa diğeri zor geçermiş diye dua edelim kolay bir doğum olsun bir şekilde çıkacak o bebis ordan

Basmaz mı yaaa. Heycan, korku, stres, sevinç, merak hepsi bir arada hadi bakalım bir avazda inşallah
Vallahaa kuzu amin inşaallahh
Ay ikinci miiii o kadar uzak ki şu an

Kalbi temiz Jou kuzumun
Yerimmm
Bugün gelecek güzellikleeeer Sağlıkla kucağınıza alın mis kokuluları

C cgdm82
Jou
Mumdelisi321
Ooyyy sağoll bitanemm inşaallahhh
Teşekkür ederimm canım allah razı olsunn

Ayyy kızlarr elim ayağım titriyordu vallahiii buneydiii eşim cok teselli ettii beni suan hastanedeyim bi tahlil varmiş o bakılmamış herhalde açlık şekerime bakacaklar onu bekliyorum C cgdm82 giricek şimdi doktorumu gördüm sanırımm ona çıktı ameliyata

Amiinn canım benimm inşaallahhhh hahaha banada versinler sakinleştiricii yavvv
Bende seni seviyorum kuzumm

Aaa aynı hastanede misiniz arkadaşla ne büyük şans heyecan yapma sakin ol sanki normal muayeneye gidiyormuş gibi düşün bebeğin sesini duyduğunda doğumda olduğn gelsin aklına ben doğuma giderken çok ağlamıştım sen ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…