Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amiinn canım benimm inşaallahhhh hahaha banada versinler sakinleştiricii yavvv
Bende seni seviyorum kuzumm
Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin bence hayatta yasanabilicek en buyuk mutluluk evlat sahibi olmak.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Reactions: Jou
Ne güzel denk gelmiş bence de. Doğumdan sonra birbirlerinin hastane odasına ziyaret ederler
Jou

Amiinn canım benimm inşaallahhhh hahaha banada versinler sakinleştiricii yavvv
Bende seni seviyorum kuzumm
Camim hayırlı doğumlar diliyorum, kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inş

Kizlar benim suyumu saat 7 de patlattilar 8:20 de bebisimiz dogdu simdi emiyo iyiyiz. Biraz yaticam cok yoruldum. Gün icerisinde yazicam anlaticam Hepsini Darisi basiniza
Ne mutlu size, güle güle büyütün inşallah. Darısı başımıza insallah

Kizlar benim suyumu saat 7 de patlattilar 8:20 de bebisimiz dogdu simdi emiyo iyiyiz. Biraz yaticam cok yoruldum. Gün icerisinde yazicam anlaticam Hepsini Darisi basiniza
Hadi hayırlı uğurlu olsun doğurucam dedin azimle helal olsun Sağlıcakla büyüt minnoşu Merakla hikayeni bekliyorum tatlım

Bebeği duyar duymaz bende ağlarım

Hayırlı olsun canımmmm
Oh misler gibi doğurdun maşallah
Su açıldıktan sonra sancıların oldu mu?
Ayrıntılı bekliyoruz hikayeni

Kızlar yatıştayımm öğleden sonra 1buçuk gibi alıcaklar
Ah kuzum nasılsın şu an
Sakin ol tamam mı
Uzun yoldan geliyor prensesin
Büyük buluşma kavuşma olacak Allahın izniyle

Amiinn inşallahhh canım benimm

Doğuran anneler! Bu gümüş kapak olayı hakkında tecrübeleriniz ve yorumlarınız ne şekilde acaba? Bir kaç gün önce doguran bir tanıdık eşime bgn "eşine gümüş kapak de o anlar, ondan mutlaka edinsin" demiş. Bir şeye gerçekten faydası dokunacaksa alayım yoksa vermeyeyim o kadar parayı diyorum. Bu konuda tecrübe edinenler varsa yazsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…