Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Burada bir arkadaş yazmıştı adını hatıtlayamadım çok memnundu

Kızlar kızım hala emmiyor tam emzirmek istediğim zaman hemen uykuya dalıyor. Biberonla veriyordum. Eşim kaşıkla ver biberona alıştırma diyor. Onunla da vermek 2 saati buluyor çünkü genelde uyku halinde veriyorum mamasını kaşıkla verdiğim zaman dakilarca ağzında tutuyor napıcam bilemedim

Ben kullandım çokta lazım bişey değil açıkcası bence değmez o paraya göğüs ucu kremin varsa hele hiç gerek yok şuan kullanmıyorum hatta

Ben geldiiiiimm şimdi kızlar dediğim gibi bir haftadır zaten gece kasılmalarım vardı ama sabah olunca geçiyordu. Evelsi gece yine kasılmalarım oldu bu sefer gündüz geçmedi. Dün bütün gün kasılmam oldu yani ağrı yok ama saatte 3-4 kere kasılıyorum. Neyse akşam eşime dedim bi hastaneyi ara sor ne diyolar. Onlarda ilk doğumum sadece 4 saat sürdüğü için çabuk gelin dediler. Biz gidiyoruz ama geri döneriz kafasındayız. Neyse gittik nst de sancı felan derken 5 santim açılmam olduğunu söyledi ebe. Biz şok. Neyse eve gönderemeyiz sizi böyle derken gece ne kasılmam kaldı ne de sancı başladı. Sabah 7 gibi doktorum geldi dedi suyun fazla olduğu için bebek kanala giremiyor patlatmamız lazım ya da suni sancı vericez. Dedim patlat bacım ( tırsıyomda ağrı sancı gelecek) patlattı 7de 8:05 ye doğurmuşum bacılar kendimden haberim yok sancılar ebemi sevmiş resmen. Çok zor du allahım kimseyi bu yolda koymasın ama ben yaptıysam hepiniz yaparsınız Ha bide gece ultrasonda bebeğin kilosuna 3200 dedi sıpam 3950kg doğdu ya la. Dedim ben bunu doğurmuş olamam şimdilik bu kadar cancanlar. Çok aşırı yorgunum. Fırsat buldukça yazıcam söz

Çok şükür atlattın kuzum maşallah

Gozunaydin Allah analı babalı büyütsün öncelikle merak ettiğim bir husus var suyu patlayınca sancıları hissettin mi fazlasiyla normal dogurmadigim için merak ettim canim

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inş

Ne güzel maşallah canım
Hiç hissetmeden doğurmuşsun resmen
Hayırlı evlat olsun inşallah

Benimki de yavaş yavaş emmeye başladı. Emdikten sonra kaşıkla süt vermeye çalıştım hepsini geri çıkardı istemedi bu doyduğu anlamına mı geliyor kızlar ya

Maşallah yuh o kadar fark bir de fazla

İyi diye stok yapmıştım bide

Sorma ya ben 2 numara kullanıyodum geçen 3 de aldım stok yapayım dedim sürekli kıyafet değiştiriyorum çocuğu kucağıma bi alıyorumki ıslak full
Benim de 2 ye kadar var stok sonrasını almamıştım. Bakalım duruma göre artık
Benimki de uyurken biberonu güzel alıyor ama memeyi asla almıyor zaten sütte gelmiyor. Gelse emer belki de. Sen kendi sütünüde mi biberonla veriyorsun sağıp. Uyandırmaya çalış emzirmeden altını falan aç
Benimki de yavaş yavaş emmeye başladı. Emdikten sonra kaşıkla süt vermeye çalıştım hepsini geri çıkardı istemedi bu doyduğu anlamına mı geliyor kızlar ya
Tam bilmemekle beraber bence evet doyduğu içindir

Kuzum emse aslında gelir süt ama tam emmediği için az geliyor. Sen sağmaya devam et ben çoğaltmak için sütü gece bile kalkıp sağıyordum her 2 saatte bir. Ama emmeye nasıl alıştıracağız hiç bilmiyorum ya. Araştırma yapayım ben en iyisi

Başka kimse var mıydı bugün
Kaç dk emiyor emerken sütü çekme sesi yutkunma hareketi ve herşey iyiyse doyuyordur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…