Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet farkettim :)) ya ama benim ilk zamanlar çayın tadı hiç yoktu şimdi tadı yavaş yavaş gelmeye başladı. Umarım buda normal bir olaydır. Sende de varmı öyle bişi :))
Çay ve kahveye i 1.5 aydır ağzımı süremedim. Ki ben kahvekolik biriyim. Çekirdeğimi alır, evde öğütür sıcak ayrı soğuk ayrı demler içerim falan. Şu an eşim kahveyi sadece balkonda içebiliyor garibim.

Jou canım, inşallah çok güzel gelecek kan sonuçların.
Demek sabah kustun, harika.
Bende henüz bulantı dalgalanma şeklinde.
Açken de tokken de oluyo, böyle gelip gelip gidiyo.
Öğürme falan bile yok henüz.

Bulanti war zaten canim ve sık wc ye gidiyorum bende kasık agrısı kendimi cok yordugumda oluyor. Doktorun ne dedi peki sen sordgunda

Selam malesef kaybettim canım evde düşürmüşüm kürtaja gerek duymadı doktorlar haftaya neden düşük yaptığım araştırılıp tedaviye başlicam hayırlısıyla ondan sonra olur
Canim ya gecmis olsun uzulme Allahtan gelen bisey bunda da vardir bir hayir canim.. arastirilsin tabi nedeni. Dusuk yaptiginda ne gibi seyler yasadin canim.

Kizzz hele herkeste olmuyorkii o sabah bi kusasım geldi anlatamamm bianda bulandı kustum çok az okadar dahada hiç bulanmadı maşaallahh iyi yiyom yemek herşeyy annemde der bigün bi iyi olursun bi gün bi kötü hep olmuyo dedi aman olmasın bulantı boşver berbat birşey aç kalıyosun bulantıdanda yiyemiyorsun ‍♀ bu gidisle kilo almaya devam kimisi veriyo kilo ben tam tersi

Ya kilo falan sorun değil, verilir.
Tek korkum fazla kilo alıp gebelik şekeri falan çıkması.
Ya da çok kilo verip bebeğin yeterince beslenememesi.
Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri 1 kilo verdim.
Bakalım sonradan neler olacak.

Dimi kuzum oda dogru kiloya bende hiç dert etmem ama dikat etmekte fayda varr gerçi tatlılarlada işim yok pek de belli olmuyo hiçbirşeyy doktor hep beslenmene bakıcak zaten ona göre hareket edicez herzaman ❤

Dimi kuzum oda dogru kiloya bende hiç dert etmem ama dikat etmekte fayda varr gerçi tatlılarlada işim yok pek de belli olmuyo hiçbirşeyy doktor hep beslenmene bakıcak zaten ona göre hareket edicez herzaman ❤
Aynen öyle canım benim.
Ben geçen yıl bu zamanlar 76 kiloydum.
5 ayda 20 kilo verdim.
Ne diyetisyen, ne spor merkezi.
Yürüyüş yapıp sağlıklı beslenmeye başladım.
Gerçekten isteyince, azmedince oluyo.
Ve kiloları verince prolaktin düştü, beynin hipofiz bezindeki kitle küçüldü, ilaçları bıraktım ve hamile kaldım.
Gerçi kürtajla sonuçlandı ama aradan 5 ay geçmeden tekrar hamile kaldım.
Yani bence sağlıklı beslenmenin hormonlar ve yumurta kalitesi üzerinde de ciddi bir etkisi var.

Reactions: Jou
Aynen öyleee inanki bend ebuay öyle yaptım tüpe başlıcaktım kilo veriyimde belki kalırım olmazsa tüp diyordum hergün 10bin adım atıp eve grliyordum ve ayda 5 kilo verdim sağlıklı besleniyordum hamile kalacağımdan hiç beklemiyordumm hatta yumurtalarıma da belki iyi gelir dedim hani genede sanki imkansız gibiydi hamile kalmam bunca 3 sene hem bekle hem tedavi gör olmayınca tüp demiştim buay oldu oldu olmadı tüpe geçerim artık deyince rabbim çok şükür sonunda sesimi duydu hiç ummadığım beklemediğim anda oldu hala ağlarım mesela şokumu daha yeni yeni atlatıyorum düşün❤❤

Yaaaaa, kıyamam canım benimmmmm..
Elhamdulillah, Rabbim nasip etmiş.
Tedaviye falan da gerek kalmamış.

Biz çok geç evlendik, 30 yaşımızdaydık.
O zaman ben 2.üniversitemi okuyordum.
Okul bitmeden hamilelik düşünmedik.
Tam bitmeye yakın da zaten prolaktin yüksekliği ve hipofiz bezinde adenom ortaya çıktı. Hemen ilaç kullanmaya başladım.
4 yıl sürdü ilaç tedavim.
Biz de yaş 36 olunca ümidi kesmek üzereydik ki hamile kaldım işte.

Evet çok şükürr senin içinde allah nasip etmiş bakk çok şükürr buarada ya ben seni 25 26 larda sanıyordum

Merhaba kızlar, bel ağrısı yaşayan varmı aranızda ? Bu arada progestan fitil kullanıyorum o da yapabilir diye duymuştum ama yinede şüphe geldi içime. İnşallah herşey yolundadır

Selam kızlar uzun zamandır vakit bulup giremiyordum bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlükmüşüz henüz ama kalp atışını duyduk miniğin içim rahatladı Dr tahlil istedi bendende verdim hayırlısı bakalım artık bu arada bende deli gini yıyor ve kilo alıyorum bugünden itibaren diyet yapmaya karar verdim sonra vermek daha zor olacak bu arada Dr kepekli ekmek yiyebilirsin 1 fincan yeşil çay tüketebilirsin dedi bilginiz olsun iyi bir ödem atıcı elim ayağım şişti şimdidenUmarım sağlıcakla atlatırız bu süreçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…