Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de göbekten yapamıyorum, bebeğe gidecek sanıyorum bacağıma yapıyorum. Eşim evdeyse kalçama yapıyor. Ama bacak da çok kolay, hiç acımıyor Koldan ben dayanamadım çok acıyor
Bende kolumdan yapmaya o kadar alıştımki bacağa cesaret edemiyorum cok acır gibi geliyo hele başkasına hiç yaptiramam kendim illa hayırlısıyla bi biteydi morluk ve bezelerden bıktim artık

Doğru düzgün yemiyorum ya.. akşam banyosu düşünüyorum ama şuan cesaretim yok açıkcası sabahlarıda annem yaptırıyor ya ne zaman düzelir acaba böyle gidicek hep diye korkuyorum

Benim hipotroidim var kullandığım ilaçla emzirmek kesinlikle yasak doktoruna danış istersen en sağlıklı bilgiyi o verir canım. Prospektüsü oku bi doktora sorana kadar orda da yazar.
Teswkkur ederim cevabin icin canim
25mg kullaniyorum
Simdi okudum emzirirken kullanilabilir yaziyo
Daha dogum yapmadim zaten
Dogumdan once sorarim doktora

Amaaa sağ mememi emdi hep sola çekmiyoe tek sıkıntı o bide bi ısırdı diş etiyle yara ettii pohluu
Kremini sür hemen emdikten sonra kuzu solada alıştır benim de solu emmedi sağmak zorunda kaldım ama alıştırdım şimdi

Reactions: Jou
Selamlar. Gözünüz aydın olsun sağlıklı uzun ömrü olsun
Normal doğum için yatış olmamış mıydı senin, sezeryana mı döndü yoksa yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Allah razı olsun darısı bekleyenlere sağlıkla normal doğum için çok direndim 1 hafta daha ertelettim ama suyu azaldığı ve sancılara rağmen açılmam olmadığı için bu şekilde oldu

Canim kolay degil ama ben yaptiysam herkes yapar. Korkma hiç cok guzel de dogurursun insallah
Aa masallah ya güle güle büyütün hayirli olsun dikişiniz falan var mi peki?
Yok cancan yirtilma felan olmadi cok sukur. Ilkimdede olmamisti benim
Geldi kuzumm çok güzel bi duygu çok güzel emiyor kurban olduğummm
gözün aydin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…