Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim tansiyonum da olduğu için sezaryen olacağım ben dün kontrolüm vardı 2600 gram ve 35 ile uyumlu dedi pazartesi tekrar görecek ama en geç cuma doğum dedi

Ne bileyim ölçümlerinde doğum kilosu farklı çıkıyor diyorlar ya 2600 doğmaz da 2300 falan doğar diye korkuyorum
Ah canım ya neden bu kadar stres yaptın ki yazdığın mesajları okudum diğer konulara da hiç stres yapma ben de aynı durumdayım hatta haftasına göre benimki daha küçük düşün işte 1880 gramdı 9 gün önce. Ve haftaya pazartesi muhtemelen alınırım doğuma. Ama doktor 2 kiloyu geçince sorun olmaz dedi ondan rahatım. Olsa da en fazla birkaç gün kuvöz desteği olur sonra kavuşuruz ne olacak ki yeter ki sağlıklı olsunlar. Bizim durumumuzda 40 haftayı bekleyince sorun olma ihtimali varmış araştırdım ben ölü doğum riski artıyormuş ondan bekletmiyorlar yoksa bebeklerimizde bir sorun olduğu için değil. O risk de binde 3 ten binde 6 ya çıkması gibi bir şeydi şimdi tam net hatırlayamadım sayısını ama tıbben o binde 3 vakayı önlemek için yapılıyor. Yoksa detaylı ultrasonda organlarında bir şey olsa görülürdü. Stres yaparsan boşu boşuna bebeği de etkileyebilirsin. Tatlı tatlı son günlerini yaşa lütfen düşünme artık sağlığında sorun var mı diye. Olsa ne yapabiliriz ki sanki? Sen elinden gelene odaklan. Bebeğin için yapabileceğin tek şey bugünleri stressiz mutlu bir şekilde geçirmek. Güzel bir ortama git mesela veya en sevdiğin yiyecekleri al ye mutlu et kendini bir şekilde kafanı dağıtmaya çalış nolur üzme kendini. Ben ilkten korkmuştum 1 buçuk kiloyla erken doğarsa yoğun bakıma girerse filan diye ama o haftalar geçti artık rahatız. Sağlığı da iyi dediyse doktor iyidir hiç takma kafana canım gene rahatlamak için bile yazmak istersen yaz bana haberleşelim inş.

Çok şükür canm bana da hareketlerini takip et dedi azaldığı anda gel dedi aksilik hissettiğinde gel dedi aslında benimki hep uyumlu gidiyordu 35 te bir hafta gerilik çıktı 37 de iki hafta gerilik oluştu tansiyondan dolayı olduğunu düşünüyorum

Inşallah canm ne bileyim herşey normal gidiyordu Bi anda yüksek tansiyon sonra gelişimi geriledi derken elim ayağım dolaştı ne olduğunu şaşırdım korkuyorum ister istemez muhtemelen sen benden önce doğum yapacaksın o zaman bana doktor cuma ya kadar doğurtacağım dedi muhtemelen çarşamba veya perşembe olur dedi

Meme ucu yaralarını iyileştiriyor. Avent kalkan da alın mutlaka. Hepsini almış ve hala kullanan biri olarak soyluyorum :)

Anladım canım inş güzel düşünelim güzel olsun ❤ Benim bu önümüzdeki pazartesi değil de sonraki haftaya doluyor 37. Senden sonra yani 13 Haziran gibi. Haftaya derken şimdi haftasonu olunca sonrakini kastetmiştim yanlış oldu ifadem.

Emzirirsin inşallah annesi geçmiş olsun.Uyku eğitimi konusunda destek olursun o zaman bize de

Hmm ben daha önce doğuracağım o zaman canm nasip olursa dua edelim birbirimize herşey yolunda gitsin sağlıkla doğuralım inşallah herşey üst üste gelince kendimi dinlemeye başlıyorum şuan mesela kasık ağrım var ama psikolojik mi yoksa gerçekten var mı anlayamıyorum

Tamam canım dua edelim inşaallah güzel haberlerle geleceksin çok az kaldı kavuşmaya

Kızlar korse giymeye başlayan var mı?Benim ilk dikiş yerinin 3 cm aşağısından kesmiş bu kezKarnım üzerinde kat kat görünüyor.Korse kullanmayı düşünüyorum o yüzden.
Ben korse kullanmadım henüz korkuyorum bir şey olur diye benim ilk doğumum bide
Ödeminiz ne durumda?Benim sol bacak ve ayağım sağ tarafımın 3 katı.Genital bölgemde de morluk var.Normal mi acaba
Benim şişliklerim baya indi ama ayaklarda hala var biraz
Hubble-Bubble bugün kendi doktorumda doğum videosu izledim. Bebeği anneye gösterirken bebek annenin yüzüne işiyor
Ayy ahaha biz bugün hem çiş hem kaka faciası yaşadık bide bizim bebe banyo yaptırcağımız zaman küvetinde işiyor hep
Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım. İlk günler çok fazla kendini yorma bol bol dinlenmeye çalış bebeğin uyudu mu sende uyu sütün artması için önemli
O hastanede ilk yürüyüş benimde çok feciydi ya sanki organlarım benden ayrılmış gibiydi

Merhaba cnm
Troid olunca emzirmek sakincalimi
Bende troid hastasiyim ilac kullaniyorum
Emzirirsem bebege zararlimi
Hic duymamistim
Bidaki kontrolume cok var doktorumada sorucam

Benim tansiyonum da olduğu için sezaryen olacağım ben dün kontrolüm vardı 2600 gram ve 35 ile uyumlu dedi pazartesi tekrar görecek ama en geç cuma doğum dedi
Canım benimde aynısı oldu bende senin gibi endişe ediyordum ama çok şükür iyi durumdayız bende 37+3 de doğum yaptım 36.haftada gittiğimde çocuk 2500 gr dı bana 10 gün içinde doğuma alabiliriz dediler aynı şekilde tansiyon problemim olduğu için çok şükür bebeğim 2850 gr doğdu şimdi 3 kiloyu geçtik. Yani stres yapma bi şekilde oluyor sağlıklı olsun yeterki. Benim bebeğimde gelişimi geriden geliyordu çok minnak doğdu

Merhaba cnm
Troid olunca emzirmek sakincalimi
Bende troid hastasiyim ilac kullaniyorum
Emzirirsem bebege zararlimi
Hic duymamistim
Bidaki kontrolume cok var doktorumada sorucam
Benim hipotroidim var kullandığım ilaçla emzirmek kesinlikle yasak doktoruna danış istersen en sağlıklı bilgiyi o verir canım. Prospektüsü oku bi doktora sorana kadar orda da yazar.

Ultrason ile çok fark oluyor mu canım doğum kilosu arasında. Böyle benzer örnekleri görünce çok rahatlıyorum çok teşekkür ederim yazdığın için

Ultrason ile çok fark oluyor mu canım doğum kilosu arasında. Böyle benzer örnekleri görünce çok rahatlıyorum çok teşekkür ederim yazdığın için
Rica ederim bende aynı endişeleri yaşadığım için anlıyorum sizi o yüzden yazmak istedim bizimde 2500 gr olduğunda alalım dediklerinde ben bebeğim küveze alınır mı acaba diye çok üzüldüm endişelendim hatta doğum tarihine kadar kilo alsın diye hep yedim yani çok şükür 2850 gr olarak doğdu. Hatta doktorum bana ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdıktan 24 saat sonra da doğuma aldılar bebeğimde hiçbir sorun olmadı Allahın izniyle sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…