Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Inşallah inşallah canm benimki de şuan 2600 gram ama önümde kilosunu artıracak çok büyük bir zaman yok maalesef sadece 4 5 günüm var kaç kilo doğacak küveze girecek mi bir sürü şey kafamı kurcalıyor. Küveze girmesine de takılmıyorum sağlıklı olsun başka bir şey önemli değil

Küveze 2500gr altındaysa alıyorlar canım o yüzden çok strese girme 4-5 gün de az değil bol bol muz ye kaşar peyniri ye kilo aldırıcak şeyler olarak yine faydası olur mutlaka ben doktoruma sorduğumda 40 haftalık doğan bebek de küveze alınabiliyor kendini üzme demişti bana o yüzden sende sıkıntıya girme sakın sağ salim bebeğin doğar inşallah

Inşallah canm 2500 ü geçmişizdir inşallah çok büyük bir fark olmaz doğum kilosu ile ultrason arasında, çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattın gerçekten

Kızlar bebişimin dilinde beyaz beyaz şeyler oldu sanırsam pamukçuk deniliyor.
Nasıl geçecek?
Benim bebeğinde dilinin ucunda beyaz bi nokta oldu yarın kontrole gidicez sorucam o zaman ama pamukçuk deniliyor sanırım anne sütünden dolayı olabiliyormuş nasıl geçicek bende bilmiyorum çok mu fazla var sizde?

Inşallah canm 2500 ü geçmişizdir inşallah çok büyük bir fark olmaz doğum kilosu ile ultrason arasında, çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattın gerçekten
İnşallah canım rica ederim ne demek benim bebeğimin adı da Eylül bu arada inşallah şans getirsin size burada mutlu haberlerinizi alırız

Off kızlar napıcam ya durmuyo sürekli emziriyorum sürekli ağlıyo gaz damlası kullanıyorum herşeyi yapıyorum ama yok hep memnuniyetsiz valla çok zormuş çok yorgunum daha şimdiden sinirden ağlıyorum yani

Benimde aynı canım gece hiç uyumadık hiç durmadı uyutup yatıyoruz 2 dk sonra ağlamaya başlıyor.

Off kızlar napıcam ya durmuyo sürekli emziriyorum sürekli ağlıyo gaz damlası kullanıyorum herşeyi yapıyorum ama yok hep memnuniyetsiz valla çok zormuş çok yorgunum daha şimdiden sinirden ağlıyorum yani
Çok normal, sinirlenmen yorulman da çok normal. Akşamları banyo yaptırıyor musun? Su genelde sakinleştiriyor bebekleri, banyodan sonra gaz masajı da yapabilirsin işe yarar belki.
Bir de yediklerine içtiklerine dikkat ediyorsundur ama hatırlatayım dedim, sütünden bebeğe geçiyor ya onlar da çok etkiler.

Bende yapmak istiyorum da göbeği düşsün diye bekliyorum
Göbeği düşmeden onu çıplak bir şekilde yatırdılar cnm benim üstüme
Benimde üzerimi çıkardılar
Üstümüze ince bir müslin örtüp uzandık
Çok hareket etmedim o da etmiyor zaten
Ten tene temasta huzur bulup hemen uyuyor
Bu yüzden göbeğinin düşmesini beklemene gerek yok
Korkuyorsan bezlerken üzerini kapatırsın o esnada

Bana doktorum iğneyi sabah yapmamı söyledi. Doğumların çoğu gece başlar,ağrı/sancı hissettiğin anda iğne yapmazsın dedi. O yüzden ben her gün yarım saat öne çekiyorum.
Öğlen 12ye geldiğinde, hep 12de bırakmayı düşünüyorum.

Ya süper rahatladim valla bugün teşekkür ederim

Evet ya buda bi seçenek tabi ama ben koldan yapıyorum iğneyi karnım baya gerildi cesaret edemiyorum artik, o yuzden yanımda biri olmadan yapamıyorum koldan,gündüz zor benim icin teşekkur ederim yinede fikrin icin

Canomm ya ağrılarım bitmediki bi emziriyorum bi hemsire geliyo bise ediyo arayan oluyo çok hikayeyi anlatcam bizaman sonra

Evet ya buda bi seçenek tabi ama ben koldan yapıyorum iğneyi karnım baya gerildi cesaret edemiyorum artik, o yuzden yanımda biri olmadan yapamıyorum koldan,gündüz zor benim icin teşekkur ederim yinede fikrin icin
Ben de göbekten yapamıyorum, bebeğe gidecek sanıyorum bacağıma yapıyorum. Eşim evdeyse kalçama yapıyor. Ama bacak da çok kolay, hiç acımıyor Koldan ben dayanamadım çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…