Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aramızda hemen hemen 1 hafta var 38 i bitirdik bizde ne kadar önde gidiyor bilmiyorum ama 3400 dü çarşamba günü Aynen bol yürüyüş, squat, hurma ve ahududu çayı önerdi benim doktroumda.. yürüyüşü yapıyorum ama diğerleri aksıyor

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın evet dediğin gibi bi yerde su var bi yerde yok. Bende 1 hafta daha kendi sancım olmazsa doktor o zaman alalım der diye düşünüyorum. İnşallah kolaylık verir Rabbim zaman daraldı buradaki herkes için

Maşallah açılma ve kasılma olduğuna göre 3 günü görmeyebilir belki,sağlıkla bir avazda kurtulursun inşallah

M -Murphy herkes bebisiyle ilgileniyor zaar
Bende temizlik yapıyorum ondan çok giremedim. Normal hayata dönmem lazım artık çocuklar gözüme bakıyor valla
Sende durumlar nasıl,bebiş girmiştir artık bir düzene

Yaa evet hurma yemeye ben de başlayayım ama squattan korkuyorum, olur da birden foşş diye suyum gelir diye. Suyum gelirse panik olurum çünkü ben

Maşallah açılma ve kasılma olduğuna göre 3 günü görmeyebilir belki,sağlıkla bir avazda kurtulursun inşallah
Yaaa öyle mi diyosun açılma dışardanmış gerçi o çok önemli değil gibilerinden konuştu ama bilemiyorum canım. Doğacaksa da 4 kiloya ulaşmadan doğması benim açımdan iyi olur sanki

Yaaa öyle mi diyosun açılma dışardanmış gerçi o çok önemli değil gibilerinden konuştu ama bilemiyorum canım. Doğacaksa da 4 kiloya ulaşmadan doğması benim açımdan iyi olur sanki
Her şekilde doğuyor inan,bende 4 kilo olsa doguramazdim diyordum 3,750 kg olan oğluma halbuki 3,930muş kilosu yanliş tartılmış

Selam aleyküm hanımlar maşallah doğum yapan çok galiba bayadir girmiyordum bana bir akıl verin lütfen çok stresliyim duygusalim korku heyecan karmaşık hallerdeyim ben ilk kızımda sezeryan olmuştu aradan 6 yıl geçti Allah nasip ederse normal doğum istiyorum doktorumuda buldum en uygun fiyat 15 bin diyorlar neyse onuda kabul ettik gel gör ki içindeki korkuyu atamıyorum gün geçtikçe korkularım artıyor sanki normal doğum çok istiyorum ama Altan muanesinde bile korkuyorum. Bugün gittim doktorum açıklığa bakicam dedi hazır hissetmiyorum haftaya olurmu dedim tmm dedi ama haftayada nasıl olcak bilmiyorum ama sezeryan de olmak istemiyorum ondanda korkuyorum ne olcak bu saçma sapan halim bilmiyorum.

Oo kolay gelsin canım ö öyle valla herkes bebisiyle ilgileniyor. Bende durumlar fazlasıyla gazlı günler. Gaz yüzünden düzene oturtmak zor. Şimdi yavaş yavaş mamasını arttırmaya başladım o düzene alışmaya çalışıyoruz. Senin bebiş nasıl

Ay masallah ya, biz de bu asamalara gelicez insallah yakinda ama gelene kadar stres had safhada
Canim güle güle büyütün bebegini. Gözünüz aydın

Bir de diyorum ki normal doğum bekleyenler kimler bir yazsin da birbirimizi haberdar edelim, bende ne su gelmesi var ne kasılma ne nişan, içerisi rahat galiba
Bende normal dogum bekliyorum korku icindee
Pazar gunu 37 bitiyor 38e giriyor canim
Sali gunu alttan muayenem var ilk kez
Birebir ayniyiz sizinle, obur pazartesi bnm de cati muaynesi var
Al benden de o kadar, normal dogum bekliyorum normal dogumdan korkuyorum, sezaryen olsaydi ondan da korkardim, ilk bebek bide bnm, yorulucam da dogum falan baslick diye ödüm kopuyo, halbuki bu haftadan sonra ne zmn gelirse gelsin dedi doktorum ama dogumdan korkuma kipirdamiyorum

Mamasını biberonla mi içiriyorsun eğer öyleyse o daha çok gaz yapar . Benim bebişde sütüm arttıkça ve doydukca daha da düzene girdi şükür. İlk 3 gün zordu baya

Günümüzde aynı belki bu zamanlarda oluyordur normaldir bizlik bişey değildir Rabbim bütün hamilelerde sana banada hayırlı bir şekilde bir avazda kucağımıza versin kimseyi o dar kapıda birakmasin bizleride

Mamasını biberonla mi içiriyorsun eğer öyleyse o daha çok gaz yapar . Benim bebişde sütüm arttıkça ve doydukca daha da düzene girdi şükür. İlk 3 gün zordu baya

Kolik bebekler için biberonlar oluyor ya onu aldım o yapmaz herhalde. Emmiyor dün emdi diye sevindim ama, arada canı isterse emiyor hanımefendi:) iyi düzene girsiysen sen ne güzel

Ben bir yıl vajinismusla uğraştım, ben alttan muane olabiliyorsam siz haydi haydiye olursunuz öyle düşünün. Her defasında ben de geriliyorum ve kendimi kasıyorum ama anlik bi sey sonuçta. Bitecek gidecek diye düşünüyorum ki kaldı ki artık eskisi kadar da korkmadığımı fark etmeye başladım. Artık kontrollerim üç günde bire düştü ve üç günde bir alttan parmak kontrolü yaptırmak zorundayım. Önceden olsaydı bu durum beni çok strese sokardı ama artık umursamıyorum bile. Dediğim gibi neticede anlık bir şey acı hissetseniz bile bu en fazla 5 sn sürüyor öyle düşünün.

Aslında bende çok fazla Altan muane olmuşum ama her defasında aynı korku ve stresi yasiyorum

Bide bebeğimin kilosu 2860grm +429 grm yani yanılma payı diye hesapladı sizin doktor bu şekilde hasapliyormu bide kilosu normalmi sizce 36+6 olduk ultrasonda tam 360 hafta görünüyor doktor önemli değil dedi ama benim biraz kafama takıldı bugüne kadar haftasıyla uyumluydu

Kolik bebekler için biberonlar oluyor ya onu aldım o yapmaz herhalde. Emmiyor dün emdi diye sevindim ama, arada canı isterse emiyor hanımefendi:) iyi düzene girsiysen sen ne güzel
Günü gününü tutmuyor gerçi bebeklerin
Sağlıkla büyüsünler inşallah

Kilosu şuanda haftasıyla uyumlu gözüküyor zaten sizin bebeğin. Alt kısmınızda yer alan hamile takviminizde de yaklaşık ağırlığı 2850 gr olarak gosteriyor. Benim doktorum da 200 gram aşağısı veya yükseği olabiliyor, netice de hassas tartı gibi değil bebegin o anki pozisyonu bile ölçümlerin hatalı çıkmasına yol açabiliyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…