Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Peki napıcam murphy mama vermeyin diyorlar cocuk aç memeyi tutturmaya calısıyorum ama bir şey gelmiyor yani.
mamada vermezseniz sarilik olucak Allah korusun.Süt akisi hizlanana kdr mama vericem insAllah hatta bu hafta alip valize koyucam.Onemli olan cocugun doymasi önce emzirmeyi dene sonra mama surekli sarilik olursa daha zor Allah korusun

ilk dogumumda ayni senin gibiydim nişanda gelmisti hastaneye gittim acilma 2 cm catin dar dedi acilmasi cok zor vs ben yinede suni sanciyi denemek istedim.Bi anda karnina bicaklar giriyor sanki ve cözüm olmadi kizimin kalp atisi yavaslayinca sezeryan oldum acilen

Kızlar ya gögüs ucum çok kötü almiş hanım içine içine çeke çeke emiyor resmen sanki dahavermeyecekmişim gibi
Canım memeyi doğru yerleştiriyor musun ağzına?
Doğru yapınca çok olmaması lazım diyorlar eğitim videolarında.
Bi internetten araştır istersen yine emin olmak için.

Reactions: Jou
Canım memeyi doğru yerleştiriyor musun ağzına?
Doğru yapınca çok olmaması lazım diyorlar eğitim videolarında.
Bi internetten araştır istersen yine emin olmak için.
Ne gibi doğru anamm dah nekadar doğru yerleştircemm çektikçe çekiyo ağzunun içineee

Ne gibi doğru anamm dah nekadar doğru yerleştircemm çektikçe çekiyo ağzunun içineee
Bebek memeyi ağzına alınca meme ucu etrafındaki karartılar da gözükmemeliymiş, meme ucu etrafiyla birlikte komple agzina sokulmaliymis sanırım. Ordaki hemsireler soylemislerdir zaten emzirme sekliyle ilgili bir problem yoktur muhtemelen. Etrafimdan duyduklarima göre Ilk hafta hassasiyet cok oluyormuş sonra alışılıyormuş. Emzirdikten sonra ucunu ıslak birakmamak ve meme ucunun kiyafete temas etmesini engellemek de cok onemliymis hassasiyeti azaltmak adina. Meme ucu kremlerinden de bol bol surmeye devam et bakalim yakinda duzelir insallah

Ağrın sızın nasıl peki? Hafifleme var mı biraz daha?

Doktor kesin yatış diyorsa aksini dusunmezdim canım ben. Yine de sen en doğrusunu bilirsin. Rabbım yardımcın olsun inşallah gönlündeki gibi bir doğum olur,sağlıkla kavuşursun bebeğine

Yok kuzumm hala iyileşemedim yaa oturuo kalkmamla zorlanıyorumm desteksiz kalkamıyorum maaleseff uyusamda öyle zaten
Az önce oturarak uyumuşum öylee
Dediğin gibi etrafından baya çektikçe çekiyo ondann oldu direk sadece ucundan vermeye çalışıcM

Gümüs kapak aldin mi cnm cok iyimiş emzirme sonrasi takarsin cabuk iyileştiriyomuş cevremde kulanan herkes cok memnun
Şuan gögüs kalkanı taktım canim kiyafete degdirmemek için bakalımm bide etrafina sarmamak için emzircem kendi elimle zorlucam sadece ucunu alsın diyw

Tez zamanda iyileşirsin canım insallah. Kolay değil tabi parmağımızın bir yeri kesilse 3-4 gün sızlıyo anesteziden dolayı başka sıkintilar oluşmadı neyseki neler neler duyuyoruz.
Bu meme için de plastik ucu delik göğüs kalkanlari oluyor ben aldım ama bir işe yarar mı bilmiyorum açıkçası. Onu memeye yapıştırıp o sekilde emzirmeye çalışiyorsun. Bi umut alıp denenebilir sanki o da

Reactions: Jou
Kıyafete degmiyor enazindan cano iyi geldi sanki hava alıyo enazından emzirdim şimdi krem sürüp koydum sütyen takmamm diyordumm hiçte takmıyordum yara sağolsun bunuda yaptı bana

Öylee vallahaa neseki spinal oldum genel olsaydım mahvolmuştum kızımı çok doğru düzgün sevemedim zaten eve geldimde iyice kokusunu cektim içime

Her mamadan önce meme veriyorum elimle sıkıyorum çıkan sütü yalıyor 10 dakika imkansız basıyor çığlığı zorlayınca. Şimdi katater alıp öyle deniycem emzirme uzmanına sordum da bakalım inşallah işe yarar

Ben yerinde olsam eve giderdim. Hatta git yerleri çömelerek sil çok kişiden duydum öyle olup açılması artan. Hiç sancı olmadan direkt suni sancıda zor olur sanki

Banyoda göğsünü sabunla yikamiyorsun dimi canım. O çok etkiliyor emmelerini kokun gidiyor
Hastaneden çıktığım gün duş jeliyle yıkandım aklıma geldi benimde ondan mı diye. Sildim yıkadım baya göğsümü etrafını falan. Ama hala aynı şimdi

Kızlar 5 gun önce dogum yaptım göbek bağı kuruyordu. 2 gün önce doktora gittik. Güzel kuruyor dedi baktı falan o baktıktan sonra eve geldik kanamıs daha düşmedi de bide hafif kokuyor göbek bağı da böyle bi durum yaşayan oldu mu

Kızıma mama vermiştim ilk 2 ay.Doktor içebildiği kadar ver demişti.Fazla gelse çıkarır canım ağzından burnundan dahi.Çıkarıyor mu?
60 cc yi çoğu zaman bitirmiyor bi 10 20 cc si kalıyor. Bir de 60 verdiğimde çok az çıkarıyor ağzından.

Kızın 2 aydan sonra mı emmeye başladı peki

Benim hastanede zorla sıkarak 1 2 damla çıkarıyorduk. Evde de aynı şekilde. 5. günde falan pompa aldım onla sağdım kolostrum geliyor hala az ama. Benimki de emmiyor mama içiyor. Çıkan sütü de biberonla veriyorum ama günde 2 kere ancak.

Mama 30 cc veriyordum hastaneden beri. 5.günde doktor kontrolünde sanırım yetmiyor aranıyor bitince dedim. Yetmeyebilir 60 cc ver içtiğini içsin dedi. Bi 30 bi 60 cc veriyordum mamayı. Tekrar 30 a düşürdüm fazla geldi bana daha 1 haftalık çünkü.

Sen hiç mi mama vermiyorsun?

Hemşire bana diyoki o çekiyor kendini doyurana kadar , böyle saçma bir şeyi hiç duymadım hiç gelmiyor çünkü eminim bunda. Sürekli sen memeni ver diyor. Vereyimde süt yok diyorum salı gelir diyor
Sağma makinen var mı sağıp baksana süt geliyor mu? Ya da elinle sağınca çıkıyor mu? Ya da bebeğin ağzında süt oluyor mu beyazlık falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…