Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar, bel ağrısı yaşayan varmı aranızda ? Bu arada progestan fitil kullanıyorum o da yapabilir diye duymuştum ama yinede şüphe geldi içime. İnşallah herşey yolundadır
Bel ağrısı normaldir canım rahmin genişleniyodur oyüzdendir şahsen benim hiç ağrımıyo kimisininnağrır kimisinin hiç ağrımaz herkesin bünyesi farklı

Kilo vermeye başlama öyle düşünme bebeğin sağlıklı için yemeye çalış sadece bende yiyorum ve kilo alıyorum ama sağlıklı besleniyorum bebeğim için değerr sonra veririz yavaş yavaş sağlıkla al kucağına canım gerisi kolay

Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun canım, gözünüz aydın, kalp atışını da duymuşsunuz.
Yeşil çaya izin verildiğini ilk defa duyuyorum.
Acayip severim ben, doktoruma sorup ben de içeyim bari.

Reactions: Jou
Bu arada C cgdm82 , Jou arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.
Sağlıklı beslen, tatlıyı minimuma indir, bebeğin doğduktan sonra verilir o kilolar.
Hiiiiiiç merak etme.

Reactions: Jou
Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun canım, gözünüz aydın, kalp atışını da duymuşsunuz.
Yeşil çaya izin verildiğini ilk defa duyuyorum.
Acayip severim ben, doktoruma sorup ben de içeyim bari.
Sağol canım çok şükür duyduk Ben diyet yapmayı istediğimi söyledim doktorumda çok iyi olur dedi ve kendisi dedi günde 1 fincan yeşil çay içebilirsin diye kadında şaşırdı geçen haftadan bu haftaya 2 kilo almışım bu gidişe bir dur demem lazım Midem falan da bulanmıyor şımardım iyice nasıl olsa hamileyim diye patlayana kadar yedim canım ne istiyorsa

İnşallah canım ya kötü bişey olmasın da İnsan kötü bişey olacak diye korkuyor.
Yaaa bak seni asla korkutmak istememm aynısı benim yakınımda yaptı diyet ve hergün yürüyüş yaptı bizim haberimizde yoktu yoksa engellerdim onu ve bebeği düştü beslenemedi bebek oyüzden sakın düşünme bunu kepekli şeyler tüket zaten ben beyaz ekmek tuketmiyorum o zaten doktorda diyo kızartma yemiceksin diyolar hanii oyle şeyler tabii acıktınmı ye açkalmakta iyi değill 2 can taşıyorsun oyüzden kolay değill verirsin sonra bende 77 kiloyla kaldım hamile düşün ama düşünmüyorum vericez elbet hep kalcak değill

Doktorada şasırdım kız öyle deyince bilemedim şimdi

Bende 77le hamile kaldim boy 1.64 suan almadim ama dikkat etmeye calsiiyorum hamur isi yemiyorum et bakliyat balik vs ne bulaam yiyorum dunden beri midemde agri var gerci ama onemli olan sağlikli beslenmek kilonun hic önemi yok verilir nasilsa

Bide sanki taş tasimiş gibi yoruluyorum dünyanin yükü bende sanki midem başim bel agrisi şikayet gibi olmasin Rabbime ama analik zor iş vesselam)) ilk hamileligimde hic boyle seyler yasamamistim

Doğru canım haklısın önce sağlık tabi benim diyetten kastım da ozaten ekmeği tatlıyı kesip sağlıklı şeyler yemek dediğim gini Abur. Çubur hamur işi ne varsa yedim ondan kilo aldım

Bende 77le hamile kaldim boy 1.64 suan almadim ama dikkat etmeye calsiiyorum hamur isi yemiyorum et bakliyat balik vs ne bulaam yiyorum dunden beri midemde agri var gerci ama onemli olan sağlikli beslenmek kilonun hic önemi yok verilir nasilsa
Aynenn zaten onlar tüketilmesi gerekiyormuş canım benimm mide agrısı olur hepimizde var bi gider bi gelir sabah nedense iilkkez kustum az birsey ama sonra gecti hic bulanmadı arada bi iyi olursun bi kötü

Valla bende şaşırdım ama 1 fincan önerdi sizlerde sorun bakalım muayenede ne diyecekler
1 fincan yesilcay icmen icin internettede yaziyor sadece ama şu 3 ay içinde tavsiye etmiyorum mesela yeniyenii gelişmeye çalışıyor bebek beslenmesi lazim ya hani oyüzden

Ben 62 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 66 olmuşum kendimce dikkat etmek diyelim çünkü bu kilo alış çok fazla bu da gereksiz ve zararlı birden daha sonra daha çok alacağız kilo rahatsız ediyor beni ellerim şişmeye başladı sanki daha çok ödem gibi bilemiyorum bu ikinci gebelik benim ilkinden olanları vermiştim diyetle ama ilk gebeliğimde 8 kilo almıştım toplamda bunda ilk aydan yarısını aldım baksana

Jou canımcığım, bugün yine benim sağ kasığa ağrı girip çıktı.
Arkadaşlarla kahvaltıdaydık, Allah’tan o günkü gibi bağırtmadı.
Eşim de yanımdaydı, çok şiddetli olsa bi bahane bulup gidelim derdim.
Azıcık kendini hissettirdi yumurcak.
Ben de buradayım dedi.

Yaaaaaaa çok duygulandım kuzuummmmmm ama benimde sabah bi hafiften oldu ama kese büyüyo işte eşşek sıpası kramplarla bile kendini belli ediyorr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…