Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaaaa çok duygulandım kuzuummmmmm ama benimde sabah bi hafiften oldu ama kese büyüyo işte eşşek sıpası kramplarla bile kendini belli ediyorr yaaa
Kramplara sevinir olduk, iyice manyaklaştık biz.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin de bulantılar, kramplar, kilolar falan hiiiiiiiç önemli değil.

Kramplara sevinir olduk, iyice manyaklaştık biz.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin de bulantılar, kramplar, kilolar falan hiiiiiiiç önemli değil.
Hiç hiç inan bugünleri bu bebişi beklemişizzzz boşveeeerrrrr aynenn krampa bile manyaklaştık resmenn kramp böyleyse daha kötüsünü düşünemiyorumm sonra bian dedim kesinlikle sezaryen ama normalide 3 4 saat çekiyon nebilem ya

Kardeşim geçen hafta doğum yaptı ya, ben girecektim doğuma.
Sağlık ocağına gittim, iğnemi vuruldum hemen. İlaçları toparla, hazırlan, çikolatasıydı, kapı süsüydü aldım gidiyorum.
Yetişemedim biliyor musun?
1,5 saat içinde doğurmuş, eşi girmiş yanında.
Diğer iki kızının doğumuna ben girmiştim.
Suni sancıyla birlikte 5-6 saat sürüyordu.
3.kızçenin hiç erken geleceğini düşünemedim.

Reactions: Jou
Aboovvv şans iste ama ii cekti yaaaa okadar çok siddetli oluyomu gerçekten annem diyo dayanamazsınn normale diye sen napmayı düşünüyorsunn alıyolarmı öyle eşini yanına

Aboovvv şans iste ama ii cekti yaaaa okadar çok siddetli oluyomu gerçekten annem diyo dayanamazsınn normale diye sen napmayı düşünüyorsunn alıyolarmı öyle eşini yanına
Tabi tabi, normal doğuma alıyorlar.
Sezaryen’e pandemiden dolayı bazı hastaneler izin vermiyo ama.
Sormak lazım.
Valla şu an hiç düşünemiyorum ben doğumu.
Hele bi ilk 3 ayı atlatayım da hayırlısıyla.
İlkinden ötürü hala korkum var.
Her kontrol benim için kabus.

Tamam tamam kuzum bosver şimdi doğumu herşey yoluna giricek çok güzel olcak aşkımm iyi şeyler düşünn busefer o minik kalpli pıtırcık seni bırakmıycakk

Tamam tamam kuzum bosver şimdi doğumu herşey yoluna giricek çok güzel olcak aşkımm iyi şeyler düşünn busefer o minik kalpli pıtırcık seni bırakmıycakk
İnşallah kuzum yaa.
Valla bugünkü krampa sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.
Çok şükür, burada ve büyümeye çalışıyor dedim.
Rabbim korktuklarımızdan korusun bizleri.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Reactions: Jou
Bende kilo aldımm halbuki buaylarda falan herkes zayıflıyor diyo ama ben sahsen uçuyorum
Ben de ne güzel midem bulanirken 1 haftada 1.5 kilo vermiştim bulantim geçti iştahım açıldi 2 kilo olarak geri aldim sanirim Off doktorumda kiloya çok takıntılı şu ilk 3 ayi kilo almadan tamamlaya bilseydik

Çok teşekkür ederim, enfeksiyon değerlerim yükselmiş, daha da artar ilaç kullanmazsan bu gidişle dedi. Mecbur kullanacağım ama ilk 3 ay diye çok korkuyorum yine de
Benimde idrar testinde enfeksiyon çikti ama ilaç vermedi bol su iç dedi. İdrarini yaparken yanma oluyor mu canım?

Ben de ne güzel midem bulanirken 1 haftada 1.5 kilo vermiştim bulantim geçti iştahım açıldi 2 kilo olarak geri aldim sanirim Off doktorumda kiloya çok takıntılı şu ilk 3 ayi kilo almadan tamamlaya bilseydik
Hahahaha kilo işler derdimize düşmeye başladı benim doktorumda erkek sanırım ondan demiyorr

Oooyyyycanummmm amiinn amiinnn allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin gerçekten
Bende kramplara hiç sevineceğim aklıma gelmezdi resmen hayırlısı olsunn❤❤

Canım normal doğumdan korkmayın bence ben ilk doğumumu kendim bile isteye normal istedim adı üzerinde normal doğum doğanın kanunu gereği herşey bişekilde olup bitiyo anlamıyorsun bile benimki zor oldu 8 saat sürdü doğurmam ona rağmen Bundada herşey yolunda giderse normal istiyorum doğumdan sonra hemen ayağa kalkıp bebeğinle ilgilenip hayatına devam edebiliyorsun

Evett dimiiama çok kötü sancı oluyormuş okadar dayandığına göre büyük birşey yok o zaman sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…