Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canımm aynen bende öyle ediyorum eşimde dedi alsak ona alışır dedi daha kötü olur dedii bende böyle idare ediyorumm napayimm yeterki emsinde
Buarada teşekkür ederiimm
O uçların her markasını denedim genelde ucu olmayanlar emzirmek için kullanıyor ve ondan emmesi kolayına geliyor memeyi unutuyor yaralar elbet gecicek Allah'ım inşallah kızım emer buna dua ediyorum o uçlar 1 yaşına kadar emzirdim ve kendi memeni emmedigi için süt üretimi azalıyor memeyi uyarma bir nevi emmesi rica ederim canım bebeginle bol bol zaman geçir çok çabuk büyüyorlar sipalar

Reactions: Jou
Benimki parçalıyor beni aşırı hareketli öncesinde bu kadar değildi aynıyız yani canım normal . Doktor da çok hareketlenmesi gerekiyor demişti bana
Benimki de bazen asiri hareket ediyor, rahatsiz mi oluyo acaba diye dusunuyorun, normalmiymis iyimiymis hareket etmesi?
Bunu okuduğum iyi oldu, bu gece gerçekten çok zor oldu... Hatta şuan yine başladı. Galiba kanala yerleşme mücadelesi bu hareketlilik..
Bazen bnmki cok ittiriyo kendini asagiya asagiya dogru, agri sizi olmuyo ama sigmiyo heralde artik oraya
Saglikla hayirlisiyla al kucagina insallah bebisini
Vallaha benimki bi saniye durmuyor hatta bazen öyle ritmik vuruyor ki sarsıyor karnımı adeta
Bazen titresm gibi oluyo, size de oluyo mu? İcerde napiyosa hele bide arkaya donukse iceri iceri vuruyo deprem mi oldu diyorum etraftakilere, halbuki deprem benim icimde oluyo

Geçirebilsem canım sezaryenden sonra biraz zor toparlanıyorum sanırım benim bünyem hassas

Dimii almayacamm bende nasıl alıştıysa öyle gider

Geçirebilsem canım sezaryenden sonra biraz zor toparlanıyorum sanırım benim bünyem hassas

Dimii almayacamm bende nasıl alıştıysa öyle gider

Ben hiç oturmuyordum sürekli hareket halindeydim ozaman daha rahat atlattım

Titriyor, sağa sola kendini atıyor, hıçkırıyor, ayaklarıyla içimde dünyayı dolaşıyor , çok seviyorum çook
dün gecede kabağı oyarız ya hani, aynısı içimde yaptı sabaha kadar

Canım sağlıkla kucağına al inş haberlerini bekliyoruz

Vallahaa iyi ettin yaaa ben hareket etmekten zaten ağrıyordu eşim zarzor yuruttu beni

Yatıp kalkmak çok zor oluyor ya onun dışında yine rahattı. Ben hastanede oyüzden hep sandalyede oturdum yatmaya korkuyordum:) ama 3 gün geçti bile bak az kaldı acıların dinmesine:)

Yatıp kalkmak çok zor oluyor ya onun dışında yine rahattı. Ben hastanede oyüzden hep sandalyede oturdum yatmaya korkuyordum:) ama 3 gün geçti bile bak az kaldı acıların dinmesine:)
Yanii geçti tabii ama belim hala iğne etkisinde benim yaslıyorum ağrıyo hemen
Evet yataktan kalkmak zorlanıyorum bende

Titriyor, sağa sola kendini atıyor, hıçkırıyor, ayaklarıyla içimde dünyayı dolaşıyor , çok seviyorum çook
dün gecede kabağı oyarız ya hani, aynısı içimde yaptı sabaha kadar
Ay evt ne tarafa dönersem o tarafima geliyo o da cocuum yazik icerde bazen cok merak ediyorum icerde ne yaptigini gercekten

Ay evt ne tarafa dönersem o tarafima geliyo o da cocuum yazik icerde bazen cok merak ediyorum icerde ne yaptigini gercekten
Benimkinin sırtı sol tarafıma doğru, soldan sağa dönerken karnımı tutmam gerekiyor, böyle sanki kucağımdaymış gibi, yoksa dönemiyorum

Bu anları çok özleyeceğiz bence, tadını çıkarmaya çalışalım. Elhamdülillah ne güzel nimetlendirildik

Çok şükürler olsun bu hissettigimiz her şey cok kiymetli, saglikla kucagimiza da alalim da bi insallah

Yanii geçti tabii ama belim hala iğne etkisinde benim yaslıyorum ağrıyo hemen
Evet yataktan kalkmak zorlanıyorum bende

Bel ağrısı uzun sürdü bende baya zorlamış hiç bişi yapamıyordum umarım sende öyle olmaz

Kizlar bisey soraacam,
Yarin sezeryan icin tahlik yapacaklar,ac karnina mi gidecez yoksa tok mu,doktora sormayi unuttum,ilk dogumdan bu yana 7 sene gectigi icinde haliyle unutuyo insan

Kizlar bisey soraacam,
Yarin sezeryan icin tahlik yapacaklar,ac karnina mi gidecez yoksa tok mu,doktora sormayi unuttum,ilk dogumdan bu yana 7 sene gectigi icinde haliyle unutuyo insan
Ben tok gitmistim dogumdan 2 gun once acmı tokmu demediler ama açkarna gitmen daha iyi kan şekerine tansiyona da bakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…