Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok tesekkur ederim,insallah bebek bebek bekleyen butun anneler saglikla kavusur yavrularina.bu ikinci sezeryanim olacak ama ilkinden daha heyecanli ve duygusalim cunku bi sefer dusunmem gereken bi de kizim var:)

Sağol canım.Dr a sormayı unuttum.Yıkamadım henüz.
Kuruduysa iyice ki kabuk bağlamış,yıkadıktan sonra iyice kurulayıp pomadını sürersen bir şey olmaz diye düşünüyorum ama yine de aile hekimine veya hemşirenize sor mutlaka canım. Baya da zaman geçmiş yıkansın kuzucuk

Canım benim iyi ki varsın

Kızlar mesajı görenlerden ricam bana dua eder msnz?
Hepimiz bebisleri sağlıkla kucaklayalim ,bugün sıra bizde inşallah , dualarınızı bekliyorum

Çok karmakarışık bir ruh halindeyim.
Çok duaya ihtiyacım var .

İnşallah sağlıkla,kolayca kavusursun bebeğine

Tez zamanda gir tez zamanda çık inşallah

Su gibi olsun doğumun inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun

Herşey yolunda olcak kuzummm sen sadece rahat oll

Dualarımız seninle sağlıkla kavuş bebeğine

Allah yardimciniz olsun,sezeryan mi olacaksiniz,rahat olun normal dogumdan cok daha kolay geliyo bebeis

Gözünüz aydın canım.Kuzum bizim de düştü ama içinde hala siyahlıklar var.Dr pomad verdi...Banyo yaptırabilirmiyim acaba
Hic banyo yaptirmadiniz mi dogumdan beri?ben kizimda 2.gun hastaneden geldik yikadik,hemen hemen hergun yikiyodum hatta.gobek bagida 3 gune felan dustu,okudugum duydugum bu sekildeydi,hicbir sikinti yasamadik

Cok saglıklı güzel bı dogum olacak canım dualarım seninle bebısınle güzel haberlerini bekliyoruz

Heee gumuştenmi alsam bundanmı alsam bilemedim bende ya
Canim hayırlı olsun prenses doğmuş Allah analı babalı büyütsün bende bu uclarla emzirdim benimki memeyi tutmadığı için ama şöyle bişey var buna alisirsa memeni tutmaz bundan emmek kolayına gelir ve en kötüsü içine süt birikiyor tam o sırada çıkıyor hop dökülüyor tavsiye etmem memeni emzir ben çok çektim o yüzden naçizane fikrim kalkan kullan hem emzirmeden sonra hem tshirtine değmez hem akan sütun icine birikir

Reactions: Jou
Canımm aynen bende öyle ediyorum eşimde dedi alsak ona alışır dedi daha kötü olur dedii bende böyle idare ediyorumm napayimm yeterki emsinde
Buarada teşekkür ederiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…