Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bisey soraacam,
Yarin sezeryan icin tahlik yapacaklar,ac karnina mi gidecez yoksa tok mu,doktora sormayi unuttum,ilk dogumdan bu yana 7 sene gectigi icinde haliyle unutuyo insan
Ben gittiğimde yapıldı hiç sormadılar aç ya da tok musun diye sanırım bi önemi yok

Acaba acemimiydi bizdekiler :)
Amann nese ki ustümden bi yuk kalktı ciktı aradan rahatladım yoksa daha fazla bekleyecek durumdada değildim doktorda riske atmak istemedi zaten kilosuna ulaşmıştı böyle iyi oldu ve hiçte özlemedim hamileliğimi son zamanda artık yukarı tıkandıı çok kotüydüm oyle guzel bi duygukiii rabbimm anne olmak isteyen hapşurduğu gibi hemen tutulsun yumoşlarına inşaallahh

Ya mis kokusunu içine çekebiliyorsun kucağına alıp sevebiliyorsun özlenir mi hamilelik çok şükür artık yanımızda Allah olmayan herkese nasip etsin çok güzelmiş annelik

Gercekten oyle huzur geliyo banaa yaa bide diyorum büyüsede parka gitsekk

Ya evet benimkide biraz daha toparlansada dışarı çıksak gezsek birlikte dışarı çıkın sizde kendini toparlayınca kahve içersin gezin minikle

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…