- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #6.201
Aaa ben yanlış anlamışım geçmiş olsun canım çok dikkat etBenim enfeksiyon idrarda değil, solunum yollarında canım. Geceleri öksürmekten uyuyamıyorum
Geçmiş olsun canım.Kızlar merhaba, bgn 6.hafta kontrolüm vardı. Doktor kontrolünden önce lavaboda pedimde kan gördüm; lekelenme seklinde değildi. Doktor alttan muane ile bebegin kalbini dinletti ve kesinin altında küçük bir kanama alanı var dedi. Bgn proluton depot vuruldum, çarşamba günü kontrolüm var. Şuan kanamam durdu, umarım devam etmez. Aranızda benzer bir durum yaşayanınız var mı acaba?
Ben yaşadım canım o bebeğin tutunmasını saglıcak kanını durdurcak ama kanama alanı bitmemişse de kahve leke gelcek benim 2 haftadır hala geliyor kahveyse sıkıntı etme oda biticekKızlar merhaba, bgn 6.hafta kontrolüm vardı. Doktor kontrolünden önce lavaboda pedimde kan gördüm; lekelenme seklinde değildi. Doktor alttan muane ile bebegin kalbini dinletti ve kesinin altında küçük bir kanama alanı var dedi. Bgn proluton depot vuruldum, çarşamba günü kontrolüm var. Şuan kanamam durdu, umarım devam etmez. Aranızda benzer bir durum yaşayanınız var mı acaba?
Canım sürekli değil ama arada ağrıyor tek taraflı oluyo bazen kemiğimin ağırdığını hissediyorum tam 8. Hafta dolduğu gibi başladı umarım normaldirCanım senin bel ağrın nasıl geçti mi ? Bugün de benim belimde bi ağrı var ya okuldan geldikten sonra dinlendim ama arada ağrıyor belimin alt tarafında.
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Benim de 5+6'ydı aslında; depottan sonra kahverengiye döndü şimdi de nokta nokta ara ara tek tük geliyor, muhtemelen ara ara devam edicek benim de. 3 günde bir vurulacağım igneyi bakalım inşallah devam etmez. Insanın yüreği ağzına geliyor gerçekten. Doktor sizde kanama alani görmüş müydü acaba?Geçmiş olsun canım.
İyi ki kontrolde görmemişsin o kanı.
Doktora olan güvenin zedelenebilirdi.
Aynı şeyi ben 10 gün önce, 5+4’te yaşadım.
Ciddi bir kanamam oldu ve hemen hastaneye gittik.
O günden beri Çarşamba günleri Proluton depot kullanıyorum.
Önce kahverengiye dönüp bitti lekelenmem, sonra tekrar birkaç gün kahverengi gelip kesildi.
Çok şükür 3 gündür iyiyim.
Ilkinde kırmızı geldi aslında; günlük pedimi doldurmuştu. Sonra, kontrolden sonra tekrar lavaboya gittigimde durmuştu. Yrm saat sonra depot vurulunca kahverengi lekelenmelerim olmuş. 2 saat sonra da kesildi, şimdi ara ara tek tük nokta nokta şeklinde pedimde görüyorum. Umarım dediğiniz gibi olurBen yaşadım canım o bebeğin tutunmasını saglıcak kanını durdurcak ama kanama alanı bitmemişse de kahve leke gelcek benim 2 haftadır hala geliyor kahveyse sıkıntı etme oda biticek
Öyle oldu benim de zaten canım ben de foşur fosur kanamayla gittim doktora progestan verdi once sonra proluton verdii 5 haftalikken düşün merak etme kırmızı gitmisse bundan sonra düzene girer daha hala kahve lekeyle devam ediyorumIlkinde kırmızı geldi aslında; günlük pedimi doldurmuştu. Sonra, kontrolden sonra tekrar lavaboya gittigimde durmuştu. Yrm saat sonra depot vurulunca kahverengi lekelenmelerim olmuş. 2 saat sonra da kesildi, şimdi ara ara tek tük nokta nokta şeklinde pedimde görüyorum. Umarım dediğiniz gibi olur
Ben 6 haftalıkken duydum canım duyabilirsinn kalbiniArkadaşlar selam benim şuan 5+2 de. Doktorum tam 6+0 da gelmemi istedi hem kalp atışları için hemde kan tahlilleri için. Daha yaptırmadım çünkü. Siz ne zaman yaptırmıştınız ? Bi de 6+1 da burada olmayacağım ben, uçak yolculuğu yapacağım kısa mesafe.ben 5+6 de gitsem kalp atışları duyulur mu yoksa 6+4 te burda olcam ?
Ara ara karın ve bel ağrısı kanama oldu arada da parça düşürdüm bir haftadır da sürekli karışık ve kötü rüyalar görmüştümCanim ya gecmis olsun uzulme Allahtan gelen bisey bunda da vardir bir hayir canim.. arastirilsin tabi nedeni. Dusuk yaptiginda ne gibi seyler yasadin canim.
Anladım canım, sana da çok gecmiş olsun. Ben daha önceden iki kez düşük yaşadım. Bu üçüncü gebeliğim; meğer pıhtılasma egilimim varmış. Bu gebeligimde başından beri oksapar kullanıyorum. Geçen kontrolumde doktorum yine baska bir kan sulandirici hap olan coraspin verdi. Bgn coraspini kesmemi soyledi. Fazla kan sulandırıcı kullandığım icinde olmuş olabilir diyorum kendi kendime. Bu arada ben de ara ara adet olacakmisim gibi bir his de oluyor sanirim rahim ara ara kasilmalar yasiyor. Sizde de oluyor muydu acaba?Öyle oldu benim de zaten canım ben de foşur fosur kanamayla gittim doktora progestan verdi once sonra proluton verdii 5 haftalikken düşün merak etme kırmızı gitmisse bundan sonra düzene girer daha hala kahve lekeyle devam ediyorumburda çoğu bilir neler yaşadığımı aynı yaşadığımı yasıyorsun bunu hepimiz yaşıyoruz kuzum iyice moda bu 5 haftalıkken herkes kanamayla şokunu atlatıyo
Nedense tedirgin oluyorum hemen doktora gidip yine görmek istiyorum :) kalbini duymak istiyorum :) madem kan tahlilleri için sizi de saha almadılar demek ki zamanı bu şekilde. 6 haftayı geçeyim de kalbini de o zaman duyarım galiba..uçak yolculuğunda bişey olmaz dimi 2 saatte….Ben 6 haftalıkken duydum canım duyabilirsinn kalbiniduyulmasa alt muayeneyle bakabilir doktor o zaman net belli olur kan tahlilleri daha ben pazartesi halledicemdöndüğünde halledebilirsin
Merhaba, kanamanız durdu mu acaba? Kanama alanı gitmiş mi?6 haftalık hamile olduğumu bugün öğrendim. Dün kanamam oldu. Bebeğin etrafında kan görüldü. Pıhtılaşmış. İğne ve hap verdi. 4-5 gün kritikmiş. Çok üzüldüm. Sizin yazdığınızı okuyunca umutlandım
Anladım canım bende ayaküstü olunca ağrıyor. İnşallah herşey güzel ilerler de sağlıklı bi bekilde kucağımıza alırız yavrularımızıCanım sürekli değil ama arada ağrıyor tek taraflı oluyo bazen kemiğimin ağırdığını hissediyorum tam 8. Hafta dolduğu gibi başladı umarım normaldir
Yaaa hele sen bana sor hep duymak istiyorum görmek istiyorummNedense tedirgin oluyorum hemen doktora gidip yine görmek istiyorum :) kalbini duymak istiyorum :) madem kan tahlilleri için sizi de saha almadılar demek ki zamanı bu şekilde. 6 haftayı geçeyim de kalbini de o zaman duyarım galiba..uçak yolculuğunda bişey olmaz dimi 2 saatte….
Sizin bulantı falan var mı. Bende uyku, kaşık ağrısı ve göğüs şişliği var sadexd
Demek ki asıl bu haftalarda kasık ağrısı oluyor. Bulantılar sanırım 9. Haftalarda başlıyor . İnşallah sağlıkla ilerler bütün süreç hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimizYaaa hele sen bana sor hep duymak istiyorum görmek istiyorumm
Uçak yolculuğu birşey olurmu bilmiyorum ama inşaallah birşey olmaz canım
Benim ara ara oluyo ama kişiden kişiye değişiyor cok pek yok sadece gögüs kas ağrısı var uyku desen hala hic yok başlamadı
Adet olma hisse ben yaşamadım ama sanırım o senin kokunla alakalı etkilenmişsin ya oyüzden psikojikmen olur çok geçmiş olsun canım beniimm bende adetimin 1gün once sabah test ettim sonra 2 saat sonra foşur foşur kanamam oldu test etmeseydim ben regl oldum sancaktım resmen düşün bide regliden 5 gün önce erken oldum meğersem yerleşme kanamasıymış o zaman foşur foşur kanama geçirdim ben regl oldum sandım sonra 2ci ve 3cü gününde hep kahve geldi asla olmazdı öyle şey çok saşırdım olsa olsa çoktan düşmüştü mesela 5 gün sonra iğne vuruldum nerdeyse yanii allahh büyük kuzumm yaşayacağımız varsa göreceğimizde var maaleseffAnladım canım, sana da çok gecmiş olsun. Ben daha önceden iki kez düşük yaşadım. Bu üçüncü gebeliğim; meğer pıhtılasma egilimim varmış. Bu gebeligimde başından beri oksapar kullanıyorum. Geçen kontrolumde doktorum yine baska bir kan sulandirici hap olan coraspin verdi. Bgn coraspini kesmemi soyledi. Fazla kan sulandırıcı kullandığım icinde olmuş olabilir diyorum kendi kendime. Bu arada ben de ara ara adet olacakmisim gibi bir his de oluyor sanirim rahim ara ara kasilmalar yasiyor. Sizde de oluyor muydu acaba?
İç güdüm "merak etme, bebege bir şey olmayacak" diyor; mantığım ise "kanaman oldu, tehlike altındasın, her şey olabilir" diyor. Içim rahatlamıyor bir türlü. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız. Belirsizlik dolayısıyla diken üstünde olmak gerçekten çok yıpratıcı.
ama benim 1hafta bisürdü geçen hafta hem bulantım var hemde açlık vardı iştahım çok açıyor resmen yemesem bayılacak gibi oluyorum ilkkez busabah bi kustum aam az birşey kustum sadece geçti daha hiç bulanmadıDemek ki asıl bu haftalarda kasık ağrısı oluyor. Bulantılar sanırım 9. Haftalarda başlıyor . İnşallah sağlıkla ilerler bütün süreç hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz
Bende kanamadan önce adet ağrısı olmuştu.Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Benim de 5+6'ydı aslında; depottan sonra kahverengiye döndü şimdi de nokta nokta ara ara tek tük geliyor, muhtemelen ara ara devam edicek benim de. 3 günde bir vurulacağım igneyi bakalım inşallah devam etmez. Insanın yüreği ağzına geliyor gerçekten. Doktor sizde kanama alani görmüş müydü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?