Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana da yalancı sancılar ne zaman uğrasa "ayy hiç hazır değilim" psikolojisine giriyorum

Aynen canm zaten senden çok moral aldım ben benimki tam 38+0 da alıyor doktor inşallah buraya girip biz sana destek vermeye devam ederiz bebiş kucağımızda küvezde değil diye
Çok sevindim canım yeter ki moralin iyi olsun. Ben de öyle inanıyorum inş dediğin gibi olacak. Daha geçen hafta biri yazdı bana özelden aynı durumdaymış. Bugün haberi geldi sezaryen olmuş 37+0 bebekte hiçbir sorun yok iyiyiz diye.

Ya evet benim de geçen haftalar aynısı oldu nst de.. doktor yatış dedi doğum başlar filan ben imza atıp çıktım bişey de başlamadı. Ama bu sabahki ilk defa hem ağrılıydı hem 3 saat boyunca devam etti acaba dedim ama olmadı

Çok şükür inşallah bizde yazarız buraya hiçbir sorun yok diye heyecan dorukta bakalım

Benimde geçmişte kayıplarım vardı bu da tüp bebek bugünlere gelmek bile mucize gibi aslinda. Ama şimdi sezaryenden korkuyorum o beni biraz endişelendiriyor. Yarın olsun bitsin modundayim insallh kuveze girmez ama girerse de doktorum gayet olumlu konuştu bu haftalarda bebekler gayet sağlıklı oluyor biraz kuvezde izlense birsey olmaz belki girmez bile dedi o konuda beni rahatlattı bugün. Artık kendi derdime düştüm

Öyle mi... Ben de çok uzun süre bekledim bu bebeği bi 10 yıl kadar benim için de hayal gibi mucize gibi bir şey. Aynen dediğin gibi olur da kısa süreli destek alsalar bile hiç sorun değil yıllarca beklemişiz birkaç saate güne herhalde pek takılmıyoruz

Korkma kuzu hep sen yap annen yanındayken alışırsın. Ters bi hareket yapmadığın sürece sorun olmaz

Aysen012 fatma86 kızlar sizi çok merak ediyoruz ses verin lütfen
Böyle durumlarda kadınlar kazenden yardım istiyorlar. Geçenlerde bir grupda denk gelmiştim (hangi grup olduğunu hatırlamıyorum) gruptakiler doguma giren arkadaşlarından haber alamayınca yardım istemislerdi ve kazen yardımcı olmuştu
O bir şekilde ulaşıyor sanırım. Öyle bir şey mi yapsak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…