Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şimdi çıktım doktordan benim de bebeğin gelişimi durmuş artık yrn sabah alıyorlar bebek 2600. Yrn sabah ikimizde sezaryende olacağız kızlar bize dua edin lütfen
Hadi Allah yardımcınız olsun bugün bebişlerin kanımızda son günü inşallah çıktıklarında hızlıca sağlıkla büyürler bu günleri gülüp hatırlarız, gerileme ne zaman başladı sizde, bizim 35.haftada kontrole gittiğimde 34ile uyumlu çıktı yani 35 e kadar kontrollerde normal uyumlu gidiyordu

Benim de 35.haftada başladı ama doktorum daha en basından demişti ilerleyen dönemlerde bu gibi bir gerileme olacağını. Suan 36+4 aslında ama 35 hafta ile uyumlu. Ben hem kan pıhtılaşma sorunu hem hiper tansiyon hem de 35 yaş olduğum icin riskli gebelik baştan beri. Yrn doğacağı icin rahatladım aslında bekledikçe stresim artıyordu insallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yrn

Allah kolaylık versin canım ❤
Ay kızlar @fatma86 dan hala haber yok kötü bişey mi oldu acaba aklıma takıldı
Vallahi bende merak ediyorum çok,güzel haberlerle döner insaallah

Bebelerimi uyuttum,makyajımı yaptım kahve içiyorum
Çocuklarım hayatıma girdikten sonra anladım ne kadar güçlü olduğumu... Rabbim sağlık verdiği sürece herseyle baş edebilirim inanıyorum ❤
Sizde kendinizi bırakmayın hanımlar,siz sağlıklı mutlu olun ki bebişlerde iyi olsun

Bende de bu sabah yalancı sancılar oldu. 3 saat boyunca 2-8 dakikada bir düzensiz kasılmalar öyle geldi gitti. Belime ve alt karnıma da vuruyordu ağrı. Devam eder mi düzene girip şiddetlenir mi ağrı dedim ama arası uzadı sonra yorgunluktan uyudum zaten kesildi tamamen. Kendi sancımla gelsin çok istiyorum ondan bi ümitlendim ama nasip olmadı bugün

Bana da oldu 38. Haftada falan, ama Gördüğünüz gibi gelen giden yok sabırla bekleyeceğiz inşallah kuzuları :)

Amin inşallah bende aslında doğacağı için çok rahatlıyorum Bi yandan sanki karnımdayken daha fazla risk altındaymış gibi geliyor sürekli hareketlerine bakıyorum falan paranoyak olacaktım artık

Şimdi çıktım doktordan benim de bebeğin gelişimi durmuş artık yrn sabah alıyorlar bebek 2600. Yrn sabah ikimizde sezaryende olacağız kızlar bize dua edin lütfen
E Eylul9921 Sanırım bu topikte 3 kişiyiz gelişim durumundan 37 de doğuma alınacaklar olarak. Sizin yarın benim de haftaya inşaallah. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın da yazın buraya müsait olunca. Allah kolaylık versin ❤ böyle çok hikaye gördüm daha birinde bile sağlık sorunu görmedim bebeklerde. Hatta mecburen 32 de doğuma alınanlar bile oluyor onlar tabi 2 kiloya kadar kuvözde kalıyor ama biz hem 37 hafta hem 2 kilo üzeri olduğumuz için çok pozitifim ben içim rahat size de moral olsun diye yazayım dedim. Yarın bebişleri kucağınıza alınca rahatlarsınız inşaallah.

Aynen canm zaten senden çok moral aldım ben benimki tam 38+0 da alıyor doktor inşallah buraya girip biz sana destek vermeye devam ederiz bebiş kucağımızda küvezde değil diye

Açılma filan yapmaz mı o sancılar acaba az da olsa
Yapacak gibi duruyorlar ama bende yapmadı. Geçen hafta normal kontrole gittim, nst de 100 buluyordu kasılmalar ama bende tık yoktu. Herkes panik doğum başlamış bilmem ne diye. Sonra muayene oldum açılma yok. Yani bi şeyler oluyor ama doğum değil

Dualarımız sizinle, sağlıkla kavuşunca bebeklerinize insallah
Halen doğurmadım ben ya
Ay ben de ben de
Kızlar ben doğum yaptım 3.300 doğdu oğlum karnımda biraz ağrılar başladı Allah herkesi kurtarsın
Hayirli olsun , gözünüz aydın, inşallah güle güle büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…