Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Galiba yakın günlerimiz kızlar 39+ 40. Hafta mı sayılıyor? Yani şuan 40 haftalığız değil mi

Olurda bebişler gelmesse en gec ne zaman sezeryana alırlar?
Ben de varım kızlar doktorum 41 bitene kadar bekleriz bebekte sorun olmazsa, daha sonrasında suni sancı ile deneriz dedi

Bende öyleydim kızımda çok korkuyodum bişey olcak diye bi de çok zayıftı kemikleri elimde kalcak diye çok korkuyodum ama benim eve gelen hemşire alıştırmıştı beni şöyle yap böyle yap diye diye öğretmişti hep. Çok esnekler zaten bişey olmuyor kolay kolay.

Galiba yakın günlerimiz kızlar 39+ 40. Hafta mı sayılıyor? Yani şuan 40 haftalığız değil mi

Olurda bebişler gelmesse en gec ne zaman sezeryana alırlar?
Şu an 40 haftanın içindeyiz evet, pazar günü 40. Haftayı bitirmiş olacağız İnşallah. Aslında sezaryen kesinse planlı şekilde bu hafta olabilir. Ama kesin değilse ve istemiyorsanız 42. Haftaya kadar kontrollü şekilde bekleyeceğiz ki benim tercihim bu yönde.

Yani 10 gün içinde doğum olmazsa mecburi sezaryen olacağız galiba. Bende bekleyecegim son ana kadar

Kızlar bebislerinize su veriyor musunuz? Ben ilk bebeğim de vermedim ama havalar çok sıcak kimisi verilmez diyor kimisi bi çay kaşığı verilmeli diyor kafam karıştı
Ben arada veriyorum mama içtiği için anne sütü alsa vermezdim. Gerçi mama için de gerek yok deniliyor ama arada veriyorum işte

Bugün de bekleyelim de yazalım olmadı. Numaraları sistemde varsa ulaşılıyor sanırım

41+ bitene kadar mı yoksa 40 + bitene kadar mi canım onu ben çözemedim işte

Ben 39+3 üm 40. Gebelik haftası diyor
41+ bitene kadar dedi dün canım ayın 23, 24üne kadar en fazla dedi benim için. Süre bana fazla geldi ama Bebeğim de henüz kanalda değil o zamana kadar iner inşallah

41+ bitene kadar dedi dün canım ayın 23, 24üne kadar en fazla dedi benim için. Süre bana fazla geldi ama Bebeğim de henüz kanalda değil o zamana kadar iner inşallah
Ayy 23 24 mü bencede fazla ya ben kendime en fazla 20 sine kadar süre verdim kafadan vücut psikoloji kaldıramıyor artık

Benimki de kanalda değildi en son, pilates topunu aktif şekilde kullanıyorum, top yoksa activating labor hareketleri de iş görüyor aklınızda olsun. Benim şu an kanaatim bebeğim kanala indi, hatta açılmam bile olabilir. Direk pubis içinde hareketlerini hissediyorum.

Son 1 2 haftadır yoğun şekilde yapıyorum activating labor ve pilates topu egzersizlerini arada özellikle eğilip kalkarken bir sızı hissediyorum kanala indi mi bilmiyorum ama inse de anlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…