Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı şeyleri bende yaşıyorum yarın sezaryen var bebek küçük diyor doktor ve 2 3 haftadır yüksek tansiyon çıktı kafayı yemek üzereyim bebek niye küçük ya ameliyatta Bi şey olursa şöyle böyle bende kendimi sabote ediyorum anlayacağın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu annelerin çocuk aç algısı gerçekten sıkıntılı benimkide mama da ver diyo dün sağlık ocağında hemşire mama verme sakın şuan gayet iyi dedi kullaklarıyla duyduğu için vazgeçti artık

Kızlar göğüs ucunuz yara oluyosa en iyi krem mumys natural gerçekten efsane anında işe yarıyo biraz pahalı ama bence alın

Reactions: Jou
Evet sizin yazdıklarınızı da takip ettim aynı durumdayız. Ama ben son günler iyice paniklemeye başladım. Sanki sezaryende ameliyat masasında da panik atak geçirecekmişim gibi hissediyorum artık. Doğumdan sonra da napicam bebek kuveze girecek mi bunlara takıldım ve bunlari düşündükçe tansiyonum çıkıyor ilac da kullanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın kızlar mesajlara tam bakamadım. Bir ara düzen oturtunca inşallah bir geçmişe dönük bakacağım. Kontrol için gelmiştik, yatış verdi doktorum. Doğum başlamış açıklık olarak dedi. Sonrası zaten bırakın telefonu elime almayı sancılardan zor nefes aldım Baya bir süre telefona bakamadım. Bebişte bende iyiyiz. Valla yardım için yanımda eşim dahil 2 kişi daha vardı. Ama saolsunlar doğuma onlar girdiği için çok yorulmuşlar uyudular gece ben garibanda bebişle güreş tuttum Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yoğunluk içerisine giriş yapmış bulunmaktayım

Bende ilaç kullanıyorum pazartesi günü bebek 2700 dü küveze girer veya herhangi bir sorunu olur diye çok korkuyorum ameliyat ayrı bir korku zaten ama onu bir şekilde atlatacağımı düşünüyorum o an içimden sürekli dua edeceğim sende öyle yaparsın. Benim tek bir dikişim bile yok bu yaşıma kadar bu zaten ilk operasyonum olacak ama tek düşüncem bebeğin sağlığı

Kız doğurduktan sonramı haber veriyosun ben 100 e vuran sancıyla koşa koşa buraya yazdım neyse gözün aydın canım iyisinizdir umarım
Muhtemelen ben de sessiz sedasız giderim Tek bi kişinin bile benle ilgili strese girmesi -heycan yaşaması beni daha çok strese sokuyor. O yüzden aileme bile dogurduktan sonra haber vermeyi düşünüyorum tabi o anki psikolojim nolur, beni nasil bir hale tavra sokar onu da bilemiyorum

Şimdi çıktım doktordan benim de bebeğin gelişimi durmuş artık yrn sabah alıyorlar bebek 2600. Yrn sabah ikimizde sezaryende olacağız kızlar bize dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…