Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Silikon gogusten alcam kuzum alamadım onu bende
Al bence kuzu ben onla yektanın doyduğunu anladım yani
Zekta eczanedemi satılıyor nereden alacağız
Bebeğim trendyolda krem ama süper iyi bana kuzenim verdi biraz pahalanmış
Haber et sen yine kııız

Ah bebeğim benim baya zorluk çekmişsin gözün aydın Rabbim size bağışlasın

Baya zor bi doğum olmuş canım ama sağ salim atlatmışsın bebeğini de en kısa zamanda kucağına alcaksın, darısı başımıza. Kesi ya da yırtılma oldu mu? Dikişin var mı?

yazdıklarını okurken seninle yaşamış gibi an an hissettim zorluğunu

bebişinde annesi gibi çok güçlü olacakmış
gözünüz aydın canım, en kısa sürede ikinizde sağlıcakla toparlanırsınız umarım

fatma86 zor olmuş ama çok şükür bebeginde sende üstesinden gelmişsiniz canım benim,gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Doktora gittik bugün almiş için önermedi doktorum alışır ona dedi bana garmastan pomat diye bi merhem verdii

Galiba yakın günlerimiz kızlar 39+ 40. Hafta mı sayılıyor? Yani şuan 40 haftalığız değil mi

Olurda bebişler gelmesse en gec ne zaman sezeryana alırlar?
Mesela ben şu an 39+3üm. Yani 39 haftam bitti, 40ımdan da 3 gun bitmiş. 40. Hafta diyoruz onun için. Benim bildiğim en son 41+6ya kadar bekleniyor, olmazsa suni sancı sonrasında da sezeryan düşünülüyor. Hemen sezeryana almıyorlar yani eger bebiste sıkıntı yoksa.

Benim doktorumpek bekleme taraftari degil, risk almak istemiyor, yarin bakacagiz duruma. Olmazsa en gec pazartesi 40+0da suni sanci verilecek .

Dua edelim birbirimize

Canim çok çok geçmiş olsun, atlatmissiniz çok şükür. Bir an önce alırsın inşallah yavrunu kollarına sağlıkla. Gözünüz aydın tekrar

Kızlar bebislerinize su veriyor musunuz? Ben ilk bebeğim de vermedim ama havalar çok sıcak kimisi verilmez diyor kimisi bi çay kaşığı verilmeli diyor kafam karıştı

Çocuk nefroloji bölümünde çalışıyordum daha önce adanada çalıştığım prof hava çok sıcak olduğu için emzirdikten sonra yada mamadan sonra 1 2 çay kaşığı su verebilirsiniz diyordu. Yani suyun bir zararı olmaz bence

Ah ne kadar zorlandin kimbilir neyseki sonunda sag saglim gelmis minik, kendini toparlasin da kucagina gelsin bir an önce insallah, her zorlugun pesine bi kolaylik vardir insallah dogumda cektigin zorluklarin karsiliginda butun islerin kolaylasir

Benim de pazartesi kontrol gunum bakalım umarım benim doktorum da öylle bir teklif yapar hic beklemek istemiyorum artık

Hayırlısıyla bitirelim süreci bir an önce

Eee artıkkk bizim kontrollerimiz bittiysee almişiminn kontrolune gelelimm

Bugün gittik sabah cocuk doktoruna biraz sarılik olmuş benim ballılokmamm kan aldılar ayagından çok ağladi ya bende ustüne ağladım onla miss kokulum yaa
13.5 çikmış değerii cuma gunu tekrardan bakılcak eğer yüksek çıkarsa kontrol altına alıncak daha sık

Ben böyle site yoneticisi tarafindan aransam eşimde görse çok hoş karşılamazdı canım ya yine de siz bilirsiniz.
Demi doğru ya. Zaten fatma yazdı aysen de yazar umarım
Çok rahatlar doktor un almaya hala niyeti yoktu ,
Zorla haftaya Çarşamba ya gün aldım
Rabbim sağ salim herkesi kurtarsın doğumdan
Amin amin
Manaya ben 5 cc kadar fazla su kouyorum canım böylece kabızlık yapmıyor.Bir de mama verince arkasından 1 çay kaş. su veriyorum.
Bende öyle yapmaya başladım biraz fazla koyuyorum

Ay gözün aydın cano ya okurken kasıldım resmen. Bundan sonrası çok iyi olsun sizin için

Hayırlı uğurlu olsun zorlu bir süreç olmuş ama neyseki sağ salim atlatmışsınız gözün aydın biran önce koklaman dilegiyle yavrunu

Ay kuzum yaaa. Bol bol emzir çişle atıyorlar sarılığı.

Reactions: Jou
Demi doğru ya. Zaten fatma yazdı aysen de yazar umarım

Amin amin

Bende öyle yapmaya başladım biraz fazla koyuyorum

Ay gözün aydın cano ya okurken kasıldım resmen. Bundan sonrası çok iyi olsun sizin için
Evet ya okuyunca rahatladım valla çok endişeliyimdim. İnşallah aysende güzel haberlerle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…