Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim zaten doğum baslıyosa ıkinma geliyo istemeden ama doktorunu dinlemen lazım o sırada o sana ikin dedigi anda ıkinacaksın dinlen dediği zaman durcaksın biraz spontane gelişiyor olaylar o an

Kızlar bizde 37+1 olduk bundan sonra dogsa normal doğuma giriyor sanırım bir sıkıntı olmaz dimi 36+2 de 1 cm acıklık var demisti bana 1 hafta beklesin istiyorum 36+2 de 2900 dü kilosu

Zormuydu cati muaynesi? Bnm de pazartesi kontrolum var 38 olucm cati muaynesi olucak sanirim

Evet biliyorum şuan ultrasonda bebeğin gelişimi 2 hafta geriden geliyor o yüzden doktor kesin girmez demiyor bebeğin durumuna göre girebilir veya girmeyebilir diyor bakalım
İnanki ultrason da yanılıyor.Bana da 2 hafta önde gelişimi bebeğin iri diyordu.Çocuk 3180 gr 49 cm doğdu:)

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?Sezeryan bazen hayat kurtarıyor işte kuzum.Allah sağlık şifa versin ikinize de.

Allah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın

Ayyy şükurkii çiş le atıyorr bu prima benim çok işime yaradı ya işediğini bezin bi çizgisiyle anlaşılıyormuş şiniye kadar 3 kez işedi 4 5 eder geceye kadar
Biz de tam atamadık sarılığı.Kilo kaybımız yok almaya da başladık çişimiz de var ama hala yüzü sarı.Vücudunda var mı sizin?Bizim de 9. günde 16 çıkmıştı.Doktora gittiğinde sorarmısın tedavi için sınır ne oluyormuş?

Reactions: Jou
Gözün aydın geçmiş olsun

Gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…