Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah canım. Zor olmuş çabucacak toparlanırsınız Allah’ın izniyle

Evet bitanem aşırı zordu. Hep dedim ki şöyle gözümü kapasam açsam doğum olmuş bitmiş olsa şimdi oldu elhamdülillah ama bebeğim yanımda değil. Olsun kendime gelene kadar Rabbim belki de biraz fırsat verdi bana. O da emin ellerde çok şükür.
Çok seviliyorsun bende seni ve prensesini kocaman çok çok öpüyorum
Ah bebeğim benim baya zorluk çekmişsin gözün aydın Rabbim size bağışlasın
Çok teşekkür ederim kuzummmm
Amin hepimizin evlatlarını bağışlasın amin
Çok öpüyorum balım
Baya zor bi doğum olmuş canım ama sağ salim atlatmışsın bebeğini de en kısa zamanda kucağına alcaksın, darısı başımıza. Kesi ya da yırtılma oldu mu? Dikişin var mı?
Evet çok zordu ama geçti gitti çok şükür teşekkür ederim
Evet yırtılma olmuş 4 dikişim var.
Kuzum benim yaaa kıyamam.
Çok teşekkür ederim
Amin amin toparlanıp ana kız çıkacağız Allahın izniyle
fatma86 zor olmuş ama çok şükür bebeginde sende üstesinden gelmişsiniz canım benim,gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Zordu ama her zir gibi bu da geçti şükür kuzum çok çok teşekkür ederim
fatma86 tebrik ederim bence çoğu kişinin yapamayacağını yapmışsınız. Ben olsam beni sezaryene alın diye diretirdim. Sağlıcakla kavuşursunuz en kısa zamanda insallah
Yani bunları yaşayacağımı bilseydim en başından belki sezeryan düşünebilirdim. Ama bunca şey yaşadıktan sonra sezeryan olmak çok ağır gelirdi bana.
Amin çok teşekkür ederim
Canim çok çok geçmiş olsun, atlatmissiniz çok şükür. Bir an önce alırsın inşallah yavrunu kollarına sağlıkla. Gözünüz aydın tekrar
Canım çok teşekkür ederim atlattık elhamdülillah.
Öpüyorum
Ah ne kadar zorlandin kimbilir neyseki sonunda sag saglim gelmis minik, kendini toparlasin da kucagina gelsin bir an önce insallah, her zorlugun pesine bi kolaylik vardir insallah dogumda cektigin zorluklarin karsiliginda butun islerin kolaylasir
Ayyy ne güzel dua etmişin kuzum benimmmm
Allah razı olsun canım benim
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın güzel günler görelim Amin
Öpüyorum çok
Ay gözün aydın cano ya okurken kasıldım resmen. Bundan sonrası çok iyi olsun sizin için
Amin kuzucum
Öyle böyle oldu bitti şükür. Kızımla kavuşunca hiç bir şeyimiz kalmayacak Allahın izniyle
Çok öpüyorum seni fıstığım
Hayırlı uğurlu olsun zorlu bir süreç olmuş ama neyseki sağ salim atlatmışsınız gözün aydın biran önce koklaman dilegiyle yavrunu
Canım Çok teşekkür ederim
Amin Allah razı olsun canım benim
Öpüyorum çok

Nasıl sevindim çok mutlu oldum Allah’a şükür ki bi sıkıntı olmamış dua et bize de

fatma86 hem çok geçmis olsun hem de gozün aydın olsun canım. Zor ve stresli bir sürec olmuş sizin için ama neticede her şey yolunda gitmiş çok şükür. En kısa zamanda ikiniz de toparlanırsınız inşallah.

Bu arada normal doğum yapanlara bir şey sormak istiyorum; şimdi doktor size ıkın diyor da siz ıkıniyorsunuz ya, o ıkınma hissi bebegin kafasi kanalda oldugu icin size geliyor degil mi? Misal simdi bu halimle doktorum bana ıkın dese ben ıkınamam o hissiyat olmadığı için. Doğum esnasında bebegin kafasi zaten kanala girince ve belli bir miktar acilma olunca o ıkınma hissi otomatik olarak geliyor değil mi?

Yaaa zor doğum yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun okuyup okuyup ancak yazıyorum inşallah sonrası çok kolay geçsin sizin için
Bende bı hafta çatı muayenesi oldum
Çatın normal doğum için müsait dedi doktor ama kesinlikle epidural istiyorum buna karar verdim

Benimkide sarılık 9 çıktı cuma bakılcak bakalım hayıflısı

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…