Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
16 çıktığına göre alıyolardı tedaviye almadılarmıkiii
Bizimki 13 ama üstü olunca sıkintılı yani benimkinde de gözün alt torbasında var sarılık ben ordan farkettim zaten

Aaa ne güzel kavusmussunuz sağlıkla, gözünüz aydın, güle güle büyütün inşallah

Göz
Gözünüz aydın maşallah kavuşmuşsunuz sağlıkla büyüsün inşallah

Aaa kiyamam kuzuma bol bol emzir elcomm benim boncuğumda da çikti hafif sarilik ama kontrol ediyorumda gecmeye basladi. Mama zaten yediremiyorum icmiyo cok cok az iciyo. Cabucak toparlasin diye almistim eczacida evolvia önerdi ben de aldim ama pek icmiyo Bol bol emmek istiyo cok sükür emiyoda haftaya bakalim kontrolü insallah siler iyice sariligi

Reactions: Jou
Vallahaa kuzumm inşaallahh düzelir yaa öyle bi uyuyokii var bunda birşey dedim yanii kii bugün doktora gidince tahmin ettiğim şeyi duydum yanii
Mama bende hiç vermiyorum ama hep emzirmeye çalışıyorumm gögsüm yara olmasa çok rahatlıcam ama merhem verdi onu kullanıyorum

Ayva cekirdegi yapmadin mi kuzu benim 1günde düzeltti yine ve su an sık sık emiyor yara olmuyor asla. İlk 1hafta benim kızda uyudu hep hatta zorla uyandiriyodum emzirmek icin. Ama 2.hafta itibariyle kendisi uyaniyor artik ki bu ilerleyen haftalarda daha da acilacak yani merak etme senin Almişş de git gide acilacak uykulari Sarılıkta insallah ilerlemez 2 saatte bir emzirmeye özen göster siler 2. 3. haftaya doğru

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…