Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde sıkıntı gaz
Bu ara aşırı gaz oluyor benim bebişte,yediklerime çok dikkat etmedim ona bağladım şu an dikkat ediyorum,bakalım geçecek inşallah

Azcık Bişi acı koyuyordum yemeğe o bile etki ediyordu kesince azaldı valla dikkat etmek gerekiyormuş canım

M -Murphy canım 3 gün kataterle besleme yapcam bu arada ten tene temas ve birlikte duş dedi. Birlikte duşa giremem kıpır kıpır suyun altında tutamam. Eğer sen yapabilirsen çoğu duşta emzirme ile tuttu memeyi demiş. Bir de ara ara zorlamadan memeyi ver dedi. 3 gün sonunda ne yapcaz yazarım sana yine

Hala annem yıkıyor kuzu. Benimki de fena asla yerinde durmuyor bazen kucakta bile zor tutuyorum:) bugün gidip yine daha küçük silikon Göğüs ucu aldım oda büyük geçti gerçi ama en azından biraz emdi. Ona devam edeceğim bakalım. 3 gün sonra bekliyorum haberlerini canım

Yeni anne için zor ya şu an duşa birlikte girmek

Hadi inşallah onla emsin

Bulguru yediğim yok hiç ama hemsirenin bana verdiği listesine göre yapıyorum esimde yardım ediyo kv le
Bende daha yemen kuzu ya
Çok şükür o sorunumuz yok bizim hadi hemen geçsin inşallah
İnşallah canım
Azcık Bişi acı koyuyordum yemeğe o bile etki ediyordu kesince azaldı valla dikkat etmek gerekiyormuş canım
Kesinlikle hemen etkiliyor bebişleri
Yeni anne için zor ya şu an duşa birlikte girmek

Hadi inşallah onla emsin
Ben artık banyoda kucağımda yıkıyorum daha pratik oluyor

Aa peki nasıl başlatmayı planlıyor suni sancı falan mı

merdiven inip çıktım bugün onu da deneyeyim bakalım
Kız geçen rüyamda burdan 2 kişi normal doğum için uğraşıyordu yüzlerini de gördüm hatta biri merdiven inip çıkıyordu durmadan o hemencecik doğurdu

Ya benim tek sorunum çatı kemiği ağrısı Jou başka hiçbirşeyden çekmiyorum be

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…