Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah kolaylık versin canım. Bu ara benim oğlanda gece sık uyanıyor. Kaç kez kalkıyorum,uyuyor muyum hiç anlamıyorum
Ay cümlemize
Yine alışmaya başladım ilk yanıma aldığım gün çok fena ayakta uyuyordum resmen ki ben uykuya düşkün değilim yani
2 saatte bir mamaya kalkıyoruz zaten emmesi yatırması yarım saati geçiyor. Bugün uyanmadıkça vermedim mamayı 2.5 saatte falan uyandı.
Ay ne güzel yatıp uyumuyorlar ne diye uyanıyorlarsa

Jou sweetgirlcandy kızlar anneniz gitti sanırım. Nasıl tek başına bakmak zorluk yaşadınız mı yaşadıysanız en çok neyde bakalım ben napıcam
Benim burda daha cuma 20 günlük olunca git dedim. Bizim evler biraz uzak yürüme mesafesinde değil yine gelirim falan dedi ağladı anacığım henüz tek bakmıyorum yani ben

Jou sweetgirlcandy kızlar anneniz gitti sanırım. Nasıl tek başına bakmak zorluk yaşadınız mı yaşadıysanız en çok neyde bakalım ben napıcam
Benim kv evde kuzuu bayrama kadarr amaa gene de anneme rahat olduğum kadar kv le rahat olamiyorumm 2 gündürr o odada uyuyo uyandımı beni cagırıyo ben yatagimdayım tabii yemek falan o yapıyo ama genede annem gittiği gunden beri gözlerim yaş içinde yakin olsak hergün basar gelirr ama genede eşim yardım ediyo gaz konusuna en zorlandığım sey gaz

Bizde sıkıntı gaz
Bu ara aşırı gaz oluyor benim bebişte,yediklerime çok dikkat etmedim ona bağladım şu an dikkat ediyorum,bakalım geçecek inşallah

Bizde sıkıntı gaz
Bu ara aşırı gaz oluyor benim bebişte,yediklerime çok dikkat etmedim ona bağladım şu an dikkat ediyorum,bakalım geçecek inşallah
Dikkat et yediğine yazik bebeye bak ben dikkat ediyorum hiç ağlamiyo rahat veriyo zorlanmıyorr hiç okadar rahat uyuyokii

Aynı durum bendede olacak kesin çok alıştım baya yeri belli olacak anacuuumuunnn

Reactions: Jou
İşte o acılara ağrılara maruz kalan ben idmanlı olduğumu düşünüyorum niyeyse
İnşallah yanılmam
Belki o ağrı olduğu gibi olmayacakk amaa insaallahh hapsurduğun gibii güzel bi doğumun olur biran once doğur bitsin gitsin bende biran önce sezaryen olayim bitsin gitsin artık diyodum zaten dayanamıyodum nefes alamıyordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…