Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizim bebelere kalsa aynen temmuza anca gibi ama benim cuma son artık.keşke kendi sancım gelsede fazla acı duymadan bitseydi
Kendi sancın olmayınca suni veriyor demi . Bu Arada birazcık dahi açılma varsa kolay oluyormuş suni sancı . Ama hiç açılma yoksa sezeryana dönme şansı yüksekmiş

Aa peki nasıl başlatmayı planlıyor suni sancı falan mı

merdiven inip çıktım bugün onu da deneyeyim bakalım
En güzel çömelmek yani squat yapmak. Yer silmekte diz üstünde değil çomelerek olsun mümkünse,hayirlisiyla bebis gelir inşallah yakindir

Sen tecrübelisin yaa ben cesaret edemem minik ya kıpır kıpır düşürürüm diye
Haklısın canım biraz daha büyüsün öyle yıkarsın sende. Benim oğlan suyu çok seviyor kendini suyun akışına bıraktığı için dusurme riski yok

Haklısın canım biraz daha büyüsün öyle yıkarsın sende. Benim oğlan suyu çok seviyor kendini suyun akışına bıraktığı için dusurme riski yok
Oyy maşallah yaa bizde dün yıkadık ilk kez ancak düştü göbek yarın bi daha yıkıycaz bakalım

Kendi sancın olmayınca suni veriyor demi . Bu Arada birazcık dahi açılma varsa kolay oluyormuş suni sancı . Ama hiç açılma yoksa sezeryana dönme şansı yüksekmiş
Aynen suni sancı vercek açılma varmı bilmiyorum çarşamba için gel demişti bakalım ne diyecek

Ay çok fenaydı o yaa son haftalarda gece bile dönemiyordum ağrıdan
Ayni bende oyleyim suan, yatarken kalkarken de garip bi agri ya
Bu arada bugun kontrolüm vardi, bebek artik iyice asagi inmis kafa rahim agzina oturmus gibi bisey dedi doktor, muayne de yapti rahim agzi yumusamis dedi, cati muaynesimiydi bu acaba, hic aci maci hissetmedim ben

Kizlar bebeginde gaz sancisi baslayan var mi,benimki henuz 1 haftalik ama agliyor,tipki gaz sancisi gibi.ac degil,meme emerken sakinlesiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…