Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok şükür o yok canım hamilelik öncesi insülin direnci vardı. Normale dönmüştü ama tedbir amaçlı yasakladı
Hmm ay Allah korusun tabii bende çarşamba günü gideceğim tekrar kalp atışı alalım 15i 17si gibi de ikili test var heyecanlı bekleyişler.

Güzel haberlerle gel inşallah yarın düzene girmiştir inşallah herşey kuzum

Reactions: Jou
Şifa olsun canım unutucaz inşallah çekilen zorlukları sağlıklı olsunlar yeterki analık kolay değil

hiç kormayın. Ben pazartesi gittim 6 haftalık dedi kalp atışından bahsetmedi. Cuma gittim alttan muayne ile kalp atışını duyduk 6 haftanın içinde dedi.
Içime su serpildi çok teşekkür ederim bende duyarım inşallah zaten kalp atışını duyduktan sonra hamilelik %90 normal geçiyormuş öyle diyorlar

Kızlar afedersiniz ama akıntınız ne durumda benim progestan kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama akıntım çok oluyor hatta sabah su gibi bi akıntım oldu. Varmı bu şekilde olan?

Günaydın kızlar. Cuma günü gelsede gitsem kontrole geçmiyor zaman. Minik nasıl acaba
İyidir annesi
Kızlar afedersiniz ama akıntınız ne durumda benim progestan kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama akıntım çok oluyor hatta sabah su gibi bi akıntım oldu. Varmı bu şekilde olan?
Bende bi ara oldu sonra kesildi. Şimdi yok

Benimde akıntım çok fazla bu aralar nispeten biraz daha azaldı.Akıntım bazen su gibi bazen beyaz koyu kıvamlı.Ama doktora sorduğumda bunun normal olduğunu söyledi.

Benimde akıntım çok fazla bu aralar nispeten biraz daha azaldı.Akıntım bazen su gibi bazen beyaz koyu kıvamlı.Ama doktora sorduğumda bunun normal olduğunu söyledi.
Evet benimde öyleydi beyaz kıvalı ama ilk defa su gibi olunca korkmuştum içim rahatladı yarın da kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…