Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
hiç kormayın. Ben pazartesi gittim 6 haftalık dedi kalp atışından bahsetmedi. Cuma gittim alttan muayne ile kalp atışını duyduk 6 haftanın içinde dedi.

Yok canım kan tahlilleri için çağırdı ama belki bakarr yoksa o zaman vermişti tahlili dimii geçen pazartesi gitmiştik o zaman değil buzamana bakalım dedi tahlilleri niyeyse

Bencede o gün bakardı demekki yine kontrol edecek diye çağırdı

Reactions: Jou
Bencede o gün bakardı demekki yine kontrol edecek diye çağırdı
Aynenn son bi kontrol olabilirr bidaha ki aya anca gideriz oyle demiştii dr bakip tahlilleri isticek demekkii düşük tehlikem vardı hep kontrole cağırdı drum herşey yolundamı diye ona göre hep iğneler verdii

Aynenn son bi kontrol olabilirr bidaha ki aya anca gideriz oyle demiştii dr bakip tahlilleri isticek demekkii düşük tehlikem vardı hep kontrole cağırdı drum herşey yolundamı diye ona göre hep iğneler verdii

Ozaman inş herşey yolundadır. Haber verirsin yarın bize

Ozaman inş herşey yolundadır. Haber verirsin yarın bize
Yolunda canım geçen gün kalbini duydukk cok sukur sadece dışardan kanamam vardı oda birşey değil normalde kese etrafımda aşırı derece vardı tekrar bakıcak tahlilleri isticek inşallahh görürüm kalbini çok değişik birşey

İnşallah canım, dualarımız seninle.
Yarın çok güzel haberlerle gel inşallah.
Miden ne durumda?
Benim dün akşam mide yanmam vardı, bu sabah da bulantıya uyandım.
İğneye zar zor gittim.
Açık hava biraz iyi geldi.

Günaydın kızlar. Çok konuşuldu şu belirti meselesi biliyorum aslında. Bugün 7+1deyim, hiç belirtim yok ne ağrı sızlama ne bulantı ne göğüs ağrısı, hiç yok. Cumartesi kontrolüm olacak. Benim gibi olan var mı? İnternette de hep bu haftalarda artan hormonlar sebebiyle belirtiler olur yazıyor

Allah razı olsun kuzumm
Yaaa iğnedende olabilir ama bak benimde hep vurulduğunda cok bulanırdı dün gece bi hafif kramplanma oldu geçti midem çok iyi hiç bulanmadı bugün kasığım bi ağrıdı hafif geçti herşey yolunda dün lekelenmem vardı baya bugün hiç yok mesela sadece göğsüm uyuyunca bianda ağrıyo değince okadar geçiyor sonra

Tatlım takma kafana.
Her hamilelikte olacak diye bir şey yok.
Hatta geçende de söylemiştim, arkadaşımın ilk hamileliğinde hiç olmadı.
Şimdi 2.’yi doğurmak üzere.
9 ay boyu mide bulantısı yaşadı.
Cinsiyetleri de farklı değil, ikisi de erkek.
Yani bu bulantı olayı bebekten bebeğe değişen bir şey.
Hiçbir şeye bağlı değil.

Evet, olabilir canım.
İğneler hormon iğnesi sonuçta.
Çok şükür, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Göğsüm benim de fena.
Prolaktin tavan yaptı heralde.
Baya ağrı oluyo.
Gece istemeden üstüne de yatıyoruz tabii.

Ayyyy evettt sabaha karşı 4müydü 5miydi sola dondüm memem bi acıdı değdiremiyorum çok kötüydü sonra geçtii yarım saat sonra herhalde prolaktin bi geliyo bi gidiyo bazende akşamları oluyo hiç belli olmuyo

Böyle örneklerle duymak rahatlatıyor gerçekten. Düşünmek istemiyorum hiç ama korku kapladı içimi. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Benim ilk gebeliğimde de bulantı olmadı şimdi de yok.7 hafta 4 günlüğüm ben de. Baş dönmesi de yok. Yemeklerden tiksinme de yok. Kokulara aşırı hassasiyet de yok. Hafif göğüs hassasiyeti var ama belirti denmeyecek şekilde. Rahat bir gebelik geçirdim ilk evladımda bunda da öyle görünüyor. Sıkmayın canınızı takılmayın

Yaaaa, kıyamam sana.
Benim o kadar rahatsız etmiyo şimdilik.
Prolaktin 105’e çıktığında daha fenalarını görmüştüm ben, idmanlıyım.
Ateş gibi yanıyordu o zaman.

Bende sana kıyamam kiii
Amaaa biay sonra rahatlıycazz hayırlısı
İnşallah canım.
Valla sağlıkla kucağımıza alalım da her şeye razıyım ben.
İğne vuruldum geldim, hem toto hem kol yanıyo şu an.
Yapacak bir şey yok, kaylanıcaz.
Rabbim hepimize aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Oooyyy bebişe şifa olsun yavvv
Amiiinnn inşaaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…