Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar doktoruma işe gittiğim servis çok sallanıyor dediğim için Duphaston verdi düşük önleyici. Var mı aranizda kullanan başlayıp baslamamakta tereddüt ettim

Kızlar, benim midem bugün çok kötü yaa..
Yesem bulanıyo, yemesem bulanıyo, su içsem bulanıyo.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Öğürtü falan olmuyo, sadece mütemadiyen bulanıyo.
Ooyyyy yarın iyi olursun bugün böyle olursun yarın daha iyi olursun hep öyle olurrr süt iç mideni toparlar yada çorba içerken limon sık iç

Kızlar doktoruma işe gittiğim servis çok sallanıyor dediğim için Duphaston verdi düşük önleyici. Var mı aranizda kullanan başlayıp baslamamakta tereddüt ettim
Kullananı duydum burda doktor verdiyse güven ona canım o da tutunmanı sağlıyo banada biara aşılama zamanında vermiştii

Ne yapacağımı şaşırdım.
Dün bende niye bulantı yok demiştim ya bugün öyle seninki kadar değil ama dalga dalga bulantı hissetmeye başladım ben de 5+3 te sabah itibariyle hassasiyetim başlamış oldu yani. Çok erken değil mi şu an benim için?

Çok kötü olursan prilam mıydı bi ilaç veriyor doktorlar galiba kuzum

Sen daha yavaş yavaş geliyorsun canım kalbin atışından sonrada devam edicek

Kullananı duydum burda doktor verdiyse güven ona canım o da tutunmanı sağlıyo banada biara aşılama zamanında vermiştii
Evet canım güveniyorum doktoruma digeri iyi değildi ama bu her sorumu dinliyor sağolsun bir kağıda 12 tane soru yazdım gittim hepsini tek tek cevapladı sağolsun
Ben bir kere reglim 2 ay gelmediği için kullanmıştım da hem o amaçla hem de bu amaçla kullanılması garip geldi
Bugün başlayayım o zaman bir an önce

Ara ara karın ve bel ağrısı kanama oldu arada da parça düşürdüm bir haftadır da sürekli karışık ve kötü rüyalar görmüştüm
Selam canım. Muhtemelen kan pıhtılaşma sorunu var bundan sonraki hamileliğinde doktora söylersin günlük iğneyle devam edersin hiç üzülme. Akıntının arttığı günler iki günde bir ilişkine devam et 6 ay içinde olur inşallah. Genelde öyle oluyor

Heeee yaaa bebek var bebeğin tutunmasını sağlıyor zaten bebek yoksada sökmesini gerçektende garip bi ilaç normaldee hamilelikte bile enterasen geliyo ilaç ama doktor zararsa vermez oyüzden dedim

Doktorda aynı şeyi söyledi tedavisi sadece iğnemi beklememe gerek yokmu yani doğrumu anladım

Ne yapacağımı şaşırdım.
Prilam
Ben kullandım ilk gittiğimde kahverengi lekelenmem var demiştim onu verdi. İçtim bitti kesildi lekelenmeler
Benim de 5+3 de başlamıştı

Doktorda aynı şeyi söyledi tedavisi sadece iğnemi beklememe gerek yokmu yani doğrumu anladım
Acıbadem kayserideki doktorum bekleme dedi bana. Ben de düşük yapmıştım. Pıhtışma sorunu yaşayanlar doktor raporuyla verilen günlük iğne kullanıyor canım. Bende hafif düzeyde olduğu için sadece aspirin kullanıyorum ama belki beni de iğneye geçirir. 9 ay iğne kullanıp sağlıklı bebek doğuran çok kadın var

Kızlar afedersiniz ama akıntınız ne durumda benim progestan kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama akıntım çok oluyor hatta sabah su gibi bi akıntım oldu. Varmı bu şekilde olan?
Su gibi olmasa da benim de akıntım var. Hatta kanamam mı oldu diye korkuyorum çoğu zaman önceki yaşantılarımdan kalma sanırım

Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın Allah senden razı olsun inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…